شب مهمون دارم.. یه ذره اعتماد به نفس ندارم😔زیاد با اقوام رابطه ندارم برای همون خیلی استرس دارم دوره قرانه همش فک میکنم خونم کثیفه و لوازمام قشنگ نیست ده بار از صبح از همسرم پرسیدم تمیزه؟ کجارو تمیز کنم بع نظرت خیلی بده که اعتماد به نفس ندارم عکس خونه رو میزارم نظر بدین نظرتون برام قابل احترامه خوشحال میشم کمکم کنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب کنار تلوزیون واستا یک عکس بگیر ببینم بقیه خونت چ طوریه اینطوری ک نمیشه گفت ندیده
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عکس گذاشتم یکی دیگه ببینین از همون طرف تلوزیون گرفتم
ب نظر من گنجه رو بزار ب جای اینه کنسول
اینه کنسولم بزار کنار مبل سه نفرت کنار پنجره رو ب روی جا کفشی .
اینه کنسول جاش وسط خونه نیس
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
عزیز همه چیزم طوسیه مبل فرش پرده کنسول میز تلوزیون همه مال جهازم دوسال پیش طوسی گرفتم. ک ...
ب نظرم تا بلو دکوراتیو بزن بالا مبل سه نفرت همونجایی ک سه تا ظرفو چسبوندی