2821
2789
عنوان

معده و نفخ

94 بازدید | 10 پست

من واسه نفخ زیاد و قار قور شکمم رفتم پیش دکتر بعد من سرگیجه داشتم بهش گفتم گفت اول باید بری پیش دکتر مغز اعصاب و نظر اونو واسم بیاری رفتم پیشش دکتر مغز گفت ازمایش بده دیگه انجوم دادم گفت مشکلی نداری و نگاه ازمایش هایی ک دکتر گوارش نوشت کرد گفت اصن مشکلی نداری پس این نفخ دلیلش چیه واقعا موندم اصن قبلا ب هیچ عنوان اینطوری نمیشدم این درد یکساله اومده تو بدنم

بگو اللهم عجل لولیک الفرج واسه ظهور

منم همینطوره 

نمیدونم از معده دردمه 

یا از سودایی بودن بدنم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از غذا کمی عرق زنیان و کمی عرق بومادران رو قاطی کن بخور، اگه مزه شو نتونستی تحمل کنی، مقدار کمی آبم داخلش بریز، نفخ رو از بین میبره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹

سردیجات و لبنیات نخور،مگه میشه مشکلی نباشه معلومه که هست ولی برای شروع به تغذیه‌ت خیلی دقت کن کم‌کم متوجه میشی چی رو باید حذف کنی معدت هم برای مدت طولانی خالی نذار گرسنگی نده

سردیجات و لبنیات نخور،مگه میشه مشکلی نباشه معلومه که هست ولی برای شروع به تغذیه‌ت خیلی دقت کن کم‌کم ...

والا نمیدونم موندم

والا نمیدونم موندم

دکتر به من گفت آب سرد کلا نوشیدنی سرد،آب و مایعات وسط غذا،لبنیات مخصوصا شیر ماست نان لواش و تافتون و فانتزی،سیب‌زمینی گوجه خیار کلم میوه‌های سرد مثل آلبالو آلو...مرکبات مخصوصا نارنج خوراکی ترش مثل آبغوره لواشک... نوشابه فست‌فود غذاهای دودی و شور و آماده نخورم 

چای قهوه با معده خالی هم نمیخوردم فقط چای بهاره ایرانی یک لیوان طرف صبح یک لیوان عصر میخوردم اونم با دارچین یا هل یا گل اینا رو رعایت کنید خیلی تاثیر داره

دکتر به من گفت آب سرد کلا نوشیدنی سرد،آب و مایعات وسط غذا،لبنیات مخصوصا شیر ماست نان لواش و تافتون و ...

اها مرسی عزیزم تو هم نفخ داشتی؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792