2777
2789

بار داری؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو بارداری بستری شدم به خاطر فشار بالا بهم وصل بود 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه ۱۷سالمه.. برای تپش

نگران نباش الان که بهت وصله کامل باید استرسو از خودت دور کنی 

من ۴۸ ساعته بخاطر آریتمی قبلاً بستم    برای تشخیص آریتمی معمولا استفاده میشه.  &nb ...

درسته

اخه وقتی اکو و نوار قلب دادم نمیفهمم دیگه این برا چیه

بغلم کن که من از همه خستم 78
خب برفرض امروز که وصله دور کردم بقیه روزا چی😂

کلا توی سن شما الان استرس زیاده یکم بیخیال باش 

درسته اخه وقتی اکو و نوار قلب دادم نمیفهمم دیگه این برا چیه

خب نگفتن نوار قلب سالمه یا نه؟

اگر علائم داشته باشی ولی توی نوار قلب اون لحظه سالم باشه و چیزی نشون نده برای تشخیص دقیق اینو استفاده میکنند

احتمالا گفتی تپش قلب دارم ولی نوار قلبت در اون زمان شالم بودهفته اینو بگیره که هر چی هست مشخص بشه. 

گاهی هم مثلا نوار قلب ضربان بالا یا پایین نشون میده برای تشخیص دقیق مشکل میان اینو وصل میکنم که مدت طولانی ضبط کنه ببینه مثلا تو یک روز چقدر ضربان بالا یا پایین بوده 

خب برفرض امروز که وصله دور کردم بقیه روزا چی😂

نه زندگی روتینت رو باید داشته باشی. نوار قلب فقط چند ثانیه رو نشون میده. بنابراین ممکنه آریتمی رو نشون نده. بعضی ها یک هفته هولتر می بندند.

خب نگفتن نوار قلب سالمه یا نه؟ اگر علائم داشته باشی ولی توی نوار قلب اون لحظه سالم باشه و چیزی ن ...

گفت امروز بیا همرو توضیح میدم راجب اکو نوار هیچی نگفت

بغلم کن که من از همه خستم 78