2777
2789
عنوان

خواستگار

67 بازدید | 10 پست

سلام وقتی کسی خواستگار داشته باشه و اون خواستگاره اکثر سوالاتش درمورد بحث نکردن باشه 

خصوصا با مادرش و خواهرش 

احتمال داره که مادرش اخلاق تندی داشته باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی خطر در پیشه

توی زندگی، دو نفر از دو تا فرهنگ جدا میان، کلا اوایل زندگی مشترک خودش مشکلات زیاد داره، ممکنه یک جمله تو خانواده شما یک معنی برداشت بشه، تو خانواده ی همسرتون یک معنی دیگه بده.

حالا اگر خانواده ها هم افراد دخالت گری باشند، مشکلات بیشتر میشه. آدم ازدواج میکنه که بهتر زندگی کنه نه بدتر.

اما در هر حالت هیچ دو نفری کامل نیستند، با هرکسی که ازدواج صورت بگیره ، یک نوع مشکلاتی رو فرد تجربه می کنه. اما هر قدر دو نفر به هم بیشتر شبیه باشند، زندگی شیرین تر هست.

میگن با کسی ازدواج کنید که اگر همجنستون بود، بهترین دوستتون میشد. من هم کاملا با این جمله موافقم.

شما هم میتونید بگید که من بحث کردن با خانواده های دو طرف رو اصلا نمی پسندم ، برای خانواده ی خودم هم همین طور. همچنین  دوست ندارم کسی در زندگی مشترک من دخالت کنه و دوست دارم با کسی ازدواج کنم که فرد مستقلی باشه و تصمیماتش رو با همسرش بگیره نه با کس دیگه ای. ببینید چی جواب میده. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز