2821
2789
عنوان

توروخدا کمک

68 بازدید | 17 پست

دوستم با دوس پسرش کات کرده بعد سابقه تپش قلب و خودکشی داره خیلی ریلکس بهم گفت میرم کارامو بکنم توهم کاراتو بکن درس بخون بعد حالا هرچی زنگ میزنم جواب نمیده مامانشم شاغله نمیتونم زنگش بزنم چیکار کنم دارم دق میکنم الان ی ساعت گذشته از حرفش 

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید خوابه من خودم وقتی خیلی ناراحتم فقط میخوابم مث حالت خواب عصبی بد به دلت راه نده اما ب ی بهونه ب مامانش زنگ بزن مثلا کتابت دست دوستته گوشی رو جواب نمیده یا از این حرفا 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

شاید خوابه من خودم وقتی خیلی ناراحتم فقط میخوابم مث حالت خواب عصبی بد به دلت راه نده اما ب ی بهونه ب ...

گفتم تا ۵ دقیقه دیگه صب میکنم جواب نداد زنگ مامانش میزنم دعا کن طوریش نشده باشه دارم دق میکنم

شایدگوشیشوگذاشته روی سکوت حوصله صحبت نداره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
گفتم تا ۵ دقیقه دیگه صب میکنم جواب نداد زنگ مامانش میزنم دعا کن طوریش نشده باشه دارم دق میکنم

امیدوارم عزیزم انشالله که خوابه ولی تو زنگ بزن ب مامانش نمیشه ریسک کرد

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

چی شدددد

عزیزم ممنون از راهنماییات 

مثل اینکه من ک هعی زنگ میزدم داشته میرفته ک باز ی بلایی سر خودش بیاره🥲💔 گفتم الکی دلم شور نمیفته 

دیگه با گریه بعد از ۲۵ تا میسکال جوابمو داد🥲💔

زنگ زدم ب داداشش چون اون از قضیه خبر داشت گفتم بره پیشش بمونه تا چن روز این کارا از سرش بیفته