2777
2789
عنوان

ساندویچ

306 بازدید | 8 پست

سلام

ساندویچ کالباس چکار کنم مثل بیرون(ساندویچ فروشی ها)بشه؟

یعنی قبل دادن دست مشتری چون میذارن بیرون یخچال چند دقیقه مواد به خورد هم میره اونجوری طعمش میشه؟

کالباستو۸۰درصدبگیر همونجاهم بخوری خوشمزست

شب قبلشم درست کنی خیلی خوشمزه میشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخوام خونه درست کنم چکار کنم مثل بیرون بشه سوالم این

خب همینایی که گفتم مثل بیرون میشه...شب قبلش ساندویچ کن بزارتوی پلاستیکی چیزی درشم محکم ببندتانونت تازه بمونه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

سالاد اندونزی درست کن بزار زیر ساندویچت

ترکیب کلم سفید و هویج و خیار شور و ذرت و کالباس 

خیلی ریزشون کن با مایونز و آبلیمو و آویشن

یا جعفری و پیاز و ریز کن با نمک و آبلیمو و فلفل بزار زیر ساندویچ

سس خرد و سس ساندویچ آماده و کاهو هم ترکیب خوبیه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯