2777
2789
عنوان

من هوو دارم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 42 پست
من خواهر شوهرم اینجوری بود با بی تفاوتی و صبوری احترام و درست شده ...دیگه الان خودش میگه برا زنت طلا ...

خواهرشوهرفرق میکنه این مادری که تنهاپسرشه وشوهرنداره وهمه محبت روازپسرش میخوادخب به اونم شدیدمحبت میکنه ولی فقط بایدبرااون باشه به منمحبت کنه دودومانشوبه بادمیده جنگ راه میندازه 

منم مشکل تورو داشتم 

خیلی سخته واقعا

ولی مقصر اصلی همسرته گلم که جایگاه تو ومادرش رو یکی کرده

درسته مادرشوهرت جز شوهرت کسیو نداره ولی خب دلیل نمیشه

به نظرمن ی شام مفصل درست کن و کلی به همسرت برس و بعد از اینکارا توآرامش تمام بشین باهاش صحبت کن 

اون باید رفتاراشو تغییربده جوری که مادرش متوجه بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرفرق میکنه این مادری که تنهاپسرشه وشوهرنداره وهمه محبت روازپسرش میخوادخب به اونم شدیدمحبت می ...

مقصر همه این رفتارها همسر شما هست ک خواسته اینطوری نه مادرش دلخور بشه نه خانمش کار اشتباهی نیست احترام اما زیادیش آسیب زننده است درسته ک احترام مادر واجبه در کنارش آرامش همسرشم باید مهم باشه نکه وقتی پیش مادرش هست جرات محبت نداشته باشه در این مواقع ک مادرش دعوا می اندازه باید بگه مادر من اون همسر منه از هر کسی نزدیکتره ب من اونطوری ک می ترسه ب خاطر ارث مادرش دور بر داشته

یادیه عروس بنده خدایی افتادم مادرشوهرش دیدپسرش خیلی زنشودوست داره عاشقانه دوستش داره رفت بنزین ریخت روعروسش آتیشش زد   

بعدکه بجرم قتل گرفتنش اقرارکردبه عروسم حسادت میکردم خیلی خوشگل بودهمه ازتعریف میکردن این موضوع مال حدودچهارپنج سال پیشه

میگفت عروسم لباس میخریدمنم همونومیخریدم ولی اون میپوشیدلباسش قشنگتربود

ببخشید منظورم این بود بهش بگو بیا عروست کنیم😅

اینقدخواستگارخوب داشته میگه من هیچ وقت عروس نمیشم شوهرم براش مثل شوهرشه دیگه فقط نیازجنسیش تامین نیس که اونم کناراومده والامحبتی که شوهرم میکنه هیچ جاندیدم هیچ جا

یادیه عروس بنده خدایی افتادم مادرشوهرش دیدپسرش خیلی زنشودوست داره عاشقانه دوستش داره رفت بنزین ریخت ...

اینم اخرازحسادت یه بلایی سرم میاره ده ساله ماروروانی کرده هیچ جوره بااین قضیه کنارنمیادکه پسرش زن داره شوهرم جدامیبرتش مسافرت هرجامراسم شوهرم بامادرش میره منوجرات نداره ببره 

منم مشکل تورو داشتم  خیلی سخته واقعا ولی مقصر اصلی همسرته گلم که جایگاه تو ومادرش رو یکی کرده ...

به اندازه تموم این سال هاتلاش کردم من شوهرم دیوانه واردوسم داره ولی جلومادرش مثل روانی هامیشه حرف نمیزنه بااخم جواب میده میدونه کوچکترین محبتی کنه مادرش باهاش قهرمیکنه

اینم اخرازحسادت یه بلایی سرم میاره ده ساله ماروروانی کرده هیچ جوره بااین قضیه کنارنمیادکه پسرش زن دا ...

بعضیاروح وروانشون خرابه واقعاخب توکه پسرتواینقدردوست داشتی زنش نمیدادی میکردی تویه شیشه یه قفس فقط خودت نگاهش کنی بهش محبت کنی چرا دخترمردم بدبخت کردی دیگه 

بعضیاروح وروانشون خرابه واقعاخب توکه پسرتواینقدردوست داشتی زنش نمیدادی میکردی تویه شیشه یه قفس فقط خ ...

باعشقی که شوهرم به من داره ومن داشتم باورکن اگه میدونستم مادرش اینقداتیشش تنده قیداین عشق رومیزدم باکسی ازدواج میکردم که مادرش عادی باشه بقران موهای شوهرم همه سفیدشده ازبس جنگ وفتنه میکنه یه روزخوش ندیدم ازدست این زن 

به اندازه تموم این سال هاتلاش کردم من شوهرم دیوانه واردوسم داره ولی جلومادرش مثل روانی هامیشه حرف نم ...

متوجه ام 

ولی خب همونجور که شمابا این مشکل کنار اومدی و پذیرفتی شوهرت جلومادرش مثل غریبه هاباهات رفتار کنه

همسرت هم باید جوری برخورد کنه مادرش بفهمه تو همسرشی

وعاشقتع...

باعشقی که شوهرم به من داره ومن داشتم باورکن اگه میدونستم مادرش اینقداتیشش تنده قیداین عشق رومیزدم با ...

خداخودش بهت صبربده به مادرشوهرتم کمک کنه بتونه دست ازدوبهم زنی وحسادت برداره احتمالادست خودش نیست چون پسرش به تنهایی بدون پدربزرگ کرده شدیدا وابستگی پیداکرده نیازبه روانکاوی داره