2777
2789
عنوان

من هوو دارم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 42 پست
شوهرمم وابسته شه ازنوع خیلی شدید

همه مردا گلم وابسته مادرم شما نمیتونی کلا جداش کنی به نظرم تو یه شرایط خوب بهش بگو.بگو راضی به بی احترامی به مادرت نیستم ولی اینکار اصلا جنبه قشنگی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا گلم وابسته مادرم شما نمیتونی کلا جداش کنی به نظرم تو یه شرایط خوب بهش بگو.بگو راضی به بی اح ...

من اصلانمیخوام جداکنم من برامادرشوهرم عروس نیستم من براش هوو هستم هنوبعدده سال نتونسته هضم کنه پسرش زن وبچه وزندگی داره 

من اصلانمیخوام جداکنم من برامادرشوهرم عروس نیستم من براش هوو هستم هنوبعدده سال نتونسته هضم کنه پسرش ...

نگران نباش تو محبتت رو بکن به رفتار مادرش اهمیت نده.بزار به حساب مادریش.گرچه غلط.ولی حتی شده علنی رضایت رو از این حرکات نشون بده تا مادرشوهرم ول کنه.گلم نقطه ضعف دادی دستتش البته احساس میکنم اونمومیدونه تو اینجوری حرص میخوری بدتر میکنه یکم بی تفاوت باش سعی کن عادی رفتار کنی.بنظرم خودش ول میکنه

شوهرت خودش چطوره باهات؟

جلومادرش افتضاح برخوردش ولی درغیابش خیلی مهربون و دوسم داره خودش منوانتخاب کردعاشقم شدولی مادرش گندزدبه زندگیم ازبس که حسادت میکردطاقت دوری شوهرمونداره 

خب زندگیموسیاه کرده خواهراووونمدونی چه کارامیکنه 

زندهیم ببین منم مادرشوهرم مثل توه با این تفاوت که اون تو عقد اصلا نمیزاشت بیاد پیش من .نه همیشه ولی مخالف بود پیش من بخوابه یا چیزی. نقطه ضعف نده دستش گلم.مهارت هات رو ببر بالا.مردها بنده محبتت.حالا ببین میخوای چجور بدستش بیاری با غر زدن بهش یا محبت کردن.بزار اونم علنی بگه محبتش رو میخاد قهر کنه خوب بکنه توکه نمیتونی یک عمر محبت از جانب همسرت نبینی که اون قهر کنه.اتفاقا خوبه.قهر که کنه پسرش میفهمه کیو باید نگه داره