2777
2789
عنوان

شوهر شما هم...

343 بازدید | 26 پست

شوهرم خیلی روی خوابش حساسه و وقتی خوابش میاد پیام شب بخیر میده و بعدش اگه بهش پیام بدم دیگه جوابمو نمیده. مردا کلا اینطورین یا فقط نامزد من اینطوریه؟ بعضی وقتا میگم شاید از روی بی علاقگیش هست که هیچوقت نشده که بعد از ساعت 12 شب با هم حرف بزنیم حتی توی دوران آشنایی. چون شب بخیر میگفت و میگفت چشمام داره میره و میخوابید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوابش میاد بدبخت خب

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

ما عقدیم هرشب باهمیم خیلی رو خوابش حساسه ولی من مرض دارم چنددفعه اذیتش کردم موقع خواب خیلیم اعصابش خورد شده بود ولی خودشو کنترل میکرد چیز بدی نگع🥲😂فقط هی میگف توروخدا بزار بخوابم🥲😂

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بله وقتی از صبح سرکارن شب واقعا رمقی نمیمونه براشون 

پیش میاد حساس نباشید بجاش بابت زحماتی ک میکشه برای زندگیتون تشکر کنید عزیزتر میشید 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شوهر تحفه منم همینجوریه

البته اسمس نمیده. جای خوابشو با اومدن بچه جدا کرد!

اگه خواب بد میدیدم و بیدار میشدم، میدیدم داره خودشو میکشه اونطرف ک بیدار نشه خدایی نکرده😒

اگه مثلا میخواستم عشقولانه رفتار کنم و تو خواب بغلش کنم کشته میشدم😑

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.