2789
عنوان

خواستگار

153 بازدید | 10 پست

سلام اگه خواستگاری داشته باشید و کارش بازاری باشه و با خانوما راحت باشه بگه و بخنده و شماره هاشون هم داشته باشه ایا شما باهاش حاضرید باهاش ازدواج کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیر

به شخصه برام مهم بوده و هست شوهرم دربرابر خانومها ول خند نباشه و خیلی زود صمیمی نشه. 

محترمانه برخورد کنه ولی هر و کر راه نندازه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

والا شوهر منم شغلش همبن شکلبه حسابدارشم خانومه ولی با خانوما بگو و بخند نداره. کی گفته بازاریا حتما شغلشون ایجاب می‌کنه با خانوما بگو بخند داشته‌باشن؟

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

گفتن و خندیدن تو بازاری ها بخاطر جمع کردن مشتری وجود داره ولی شماره فکر کنم یکم زیاده رویه

تویی تنها پناهم✓آلله♡                                                           یه خانوم مشاور🙄🌾✨                                                            مامان یه نینی تو راهی👩‍👧                                                            خانومه خونه ی یه آقا دکتر دوست داشتنی👩‍❤️‍👨                            قبل از هرچیزی به وجود خدا اعتماد کن✨              همه ی شبهای تاریک و طوفانی صبح های آفتابی دارن🌾🌱

ن

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
نه  من حساسم  بستگی ب اخلاق شما داره  مخصوصاً از طلافروشا اصلاااااا خوشم نمیاد ...

ازمن که خیلی گذشته اماخدایی اگه خواستگارطلافروش داشتم می چسبیدم ول نمی کردم،🤤😋حالاتومحل کاربگه بخنده چه اشکالی داره؟😆...مردبد بین(مدام نگه چرابه اون نگاه کردی چراخندیدی چرااینوپوشیدی چراارایش کردی).خسیس وبدخلق نباشه.ومسولیت پذیرباشه باقی چیزا حله