2777
2789
عنوان

من لعنتی چرا خوابم نمیبرهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 106 پست
با شکمتون ک قهر نیسین  حداقل بخاطر خودت بپز

بخاطر خودم میپزم الویه درست کردم  چیزای حاضری مثل ناگت و اینا هم دارم 

واس شوهرم نمیپزم فقط😏 تو این چند سال اولین باره خودمم تعجب کردم چرا اعتراض نمیکنه🤔

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه..برای برادرمنم اینجوری بود رفت دندون عقلش رو کشید برای همه صاف درنمیاد اگه به دندون دیگت بچسبه دن ...

دقیقا دندون بغلیشم خراب کرده

حتما باید رو خودم کار کنم و برم بکشم 

چون اینجوری عذابش بیشتره

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اره بابا همیشه استرس غذا و ناهار داشتم آی راحتم الان😂😂

همیشه سئوال داشتم که بعد ازدواج از کجا میدونین چی بپزین؟..یعنی هر روز یه مدل غذا می پزین:)))؟بعد شام هم یه چیز دیگه؟خدایی؟

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 

سلام

گوشی روازدسترس خارج کن و بذاررو شش و این دوساعت رو بخواب

منم از شش صبح دیر‌وز تاحالا که بیست دقیقه به چهار صبح هست بیدارم

هزارتا فکر توسرمه و غم وغصه وخوابم رفته اقلا پلک نزدم دیشب تاحالا

اکثرا شبا بدخواب وکم خوابم ژنتیکم هست

خدا بداد پیری من برسه

همیشه سئوال داشتم که بعد ازدواج از کجا میدونین چی بپزین؟..یعنی هر روز یه مدل غذا می پزین:)))؟بعد شام ...

ن من هروز یک وعده غذا درست میکنم 

این همه غذاهای متنوع هست عزیزم ...

آره من شاید تو یک ماه یه غذا رو دوبار درست نکنم چون تنوع غذاییم بالاست و البته نه هر غذایی بیشتر برنجی

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
بخاطر خودم میپزم الویه درست کردم  چیزای حاضری مثل ناگت و اینا هم دارم  واس شوهرم نمیپزم ف ...

ببین عزیزم. منم قهرم  و غذا براش درست نمیکنم. ولی نوع قهر شوهر من فرق می‌کنه هیچی براش جواب نمیده منم تنها راهم همینه که حداقل به خودم فشار میارم. ولی به شما میگم غذای گرم درست کن بذار بوی غذا توی خونت بپیچه. بوی غذا حس زندگی رو تازه می‌کنه. برای خودت بپز به اون تعارف نکن ولی بوی غذا توی خونه حال خودتم خوب می‌کنه.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
بگو بره نیمرو بپزه بخوره

سفارش میده میارن😂🥴 

یک کلمه هم حرف نزدیم که بگم نیمرو بخوره..