2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پست سفارشی میشه گذاشت و هزینه گرفت تبلیغ ب تعداد ویو استوری و استیکر تپ بستگی داره

قبلا اینجوری بود ولی الان بلاگرا که اصلا با توجه به ویو تعرفه نمیدن هر چی عشقشون میکشه میگن 😐پیجای عمومی نمیدونم کار نکردم باهاشون

ینی چ واضح تر توضیح بدید پست سفارشی راجع به چ موضوعی 

شما ی هایلایت میزارید مختص توضیح این موضوع

ک برای مناسبت های خاص ، تولد ، سالگرد ازدواج آشنایی..

میتونن دایرکت بدن ، اگ دوست داشتن عکس و آهنگ انتخابیشونو معرفی کنن ، کپشن مورد نظرشونو بگن و با توجه ب تایم ویدئو و اختیارات مشتری قیمت گذاری کنید ، تولید محتوا کنید و طبق تاریخی ک میگن منتشر کنید و طرف مورد نظر رو منشن کنید ، یجور سورپرایز مجازی.

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

قبلا اینجوری بود ولی الان بلاگرا که اصلا با توجه به ویو تعرفه نمیدن هر چی عشقشون میکشه میگن 😐پیجای ...

اونا بله متاسفانه.

حتی اکثرا بعد قبول تبلیغ ، فالور فیک میزنن برای مشتری.

ولی خب پیجای عمومی بخصوص زیر ۲۰۰k  معمولا انتظارات رو برآورده میکنن💚

ادیت انجام میدید؟

بله ، صفر تا صد پیج با منه. از عکاسی نمونه کار یا محصول تا تولید محتوا و تبلیغ دادن و گرفتن و تعامل و ..

من ادمین پیج های کاری هستم عزیزم‌ پیج عمپمی ب سبک موزیک ویدئو هم قبلا داشتم

بعد الان من دوست دارم اهنگ بزارم ولی خوب کپی رایت نمیش 

بعد نرخ تبلیغ هم نمیدونم اصن ی جورایی فک میکنم حرامه پولش

بله ، صفر تا صد پیج با منه. از عکاسی نمونه کار یا محصول تا تولید محتوا و تبلیغ دادن و گرفتن و تعامل ...

از کجا اموزش دیدبد صفر تا صد من میلاد چشمی ولی متاسفانه ادیت و اینا هیچ جایی کامل نیست هرچ هزینه کردم

بعد الان من دوست دارم اهنگ بزارم ولی خوب کپی رایت نمیش  بعد نرخ تبلیغ هم نمیدونم اصن ی جورایی ...

برای حل مشکل کپی رایت ، بجای اینکه ویدئو رو خارج از اینستاگرام صدا گذاری کنید باید حین انتشار این کارو انجام بدین عزیزم

آهنگ مد نظر رو تو اکسپلور پیدا میکنی بعد این دکمه رو کلیک میکنی

تبلیغ هم اگ منصفانه باشه حرام نیست عزیزم

از کجا اموزش دیدبد صفر تا صد من میلاد چشمی ولی متاسفانه ادیت و اینا هیچ جایی کامل نیست هرچ هزینه کرد ...

من ۵ سال قبل آموزش دیدم با خانوم مجیدی نژاد

ولی هز دو سه ماه دوره آپدیت شرکت میکنم.

ادیت هم آموزش اختصاصی بایذ بخری ، یا از آموزشای رایگان اینستا و تلگرام استفاده کن