2777
2789

@dany_big53  

بیا بینم چی اونجا گوز گوز میکردی 

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
@dany_big53     صفات خودتو به کسی نده لطفا باتشکر،ریپلای هم نکن من با احمقا بحث نمیکنم

نی نی یار صدا کن بپوکونه نکبتو😐

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تاپیک بودم استارتر گف ۱۹سالمه نیاز جنسی دارم یکی اومد گففقط مردا نیستن ک میتونن رابطه داشته باسن و ی شخص مناسب پیدا کن این مرده هم ب همه نسبت داد

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بیخود کرد

حرفش خیلی بد بود و غلطکرد که گفت. ولی اخه خدایی ببین اون خانوم اول چی گفته من توی اون تاپیک بودم برگشته به بچه 19ساله میگه برو نیازتو با یکی برطرف کن

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
عاشق رک بودنتم😂😂😂😂❤️

قربانت😂😂

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم