تو شهر ما یه خانم شصت ساله که چند تا عروس هم داره از بازار میخواسته برگرده خونه به یه پراید سفید که سه تا مرد توش بوده دست بلند کرده اونم وایساده زنع سوار شده درب ماشین قفل شده روش هر چی خواهش کرده گفته من جای مادر شمام بزارید برم قبول نکردن یه تک پوش پهن تو دستش بوده با گردنبند و گوشواره اینا رو درآوردن بعد بهش گفتن پس سیرمون نمیکنی دیگه خانمه چقد قسمشون داده گفته بزارین برم من عروس دارم جای مادرتونم که آخر از ماشین انداختنش بیرون الان خانمه چنان شوکه شده دکتر گفته یه سال طول میکشه به حال خودش برگرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به هیچ عنوان در ماشین نباید باز بذارین پشت ترافیک یا وقتی کنار خیابونین واقعا خطرناکه
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
من یه رفیقی داشتم چند سال پیش تعریف میکرد میگف یکی گفته دونفر با چاقو افتاده بودن جونم میگف هرچیمیکردم ولم کنن نمیکردن اخرش که دست به چاقو شده بودن ریده بود به خودش و گفته بود چاقو رو بزارین کنار خودم نوکرتون هم هستم