2777
2789
عنوان

چکار کنم...

60 بازدید | 7 پست

ده ماهه با کسیم که دوسش دارم بعد همو حضوری ندیدیم خیلی اسرار دارع رو قرار از طرفی باهان چهل پنج دقیقه فاصله داره من تو ی شهرک کوچیکم ک همه فامیلن با ی خانواده حساس بخدا رفیقی هم ندارم باهام بیاد وگرنه میگفتم پسره بیاد همو ببینیم شرایطم سخته اونم همش اسرار بر حضوری داره چکار کنم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هی نمیدونم چکار کنم

برو کافه دیگه باهاش

صبح برو که خلوته معمولا

باهاش تو خیابون راه نرو خودت تنهایی برو کافه اونم تنهایی بیاد همو ببینید ۲۰ دقیقه اینا بعد یکی زودتر پاشه برگرده بعد هم اون یکی

برو کافه دیگه باهاش صبح برو که خلوته معمولا باهاش تو خیابون راه نرو خودت تنهایی برو کافه اونم تنها ...

دقت نکردی گفتم ی شهرک کوچیک کافه و..  نداره بخام بینمش تو ماشین فقط میشه فک کنم تو ماشنیم جای خوبی نباشه و... 

دقت نکردی گفتم ی شهرک کوچیک کافه و..  نداره بخام بینمش تو ماشین فقط میشه فک کنم تو ماشنیم جای خ ...

همه شهرها کافه دارن احتمالا منظور شما بخش هست

توی ماشین نرو پس اولین قرار رو هم ممکنه ببیننت هم ممکنه پسر خطرناک باشه

قطعان نمیشه بهش اعتماد کنم برم تو ماشینش 

آره عزیزم کافه بود چرا منطقی بود بری

اول باید چهار پنج بار باهاش بری بیرون کافه رستوران جایی

بعد تازه بتونی بهش اعتماد کنی که بری ماشینش