2777
2789
عنوان

دلم گرفته امشب😭 جهیزیه خارشوعر

353 بازدید | 17 پست

خواهر شوهرم جهزیشو برده ولی مبلل کنسول تخت همشو از دوماد کشیده ولی موقع ما یادمه بابام نداشت خودش تو فشار انداخت تا همه چیز برام کرد همه چیزااا خانواده شوهرم خودشون هیچ وسایل خونه نکردن برام اما امشب خواهرشوهرم تا تونسته خونش قشنگ کرده با پول دومادش اونموقع با پول شوهرم باید میذاشتیمش برای رهن خونه حق نداشتیم باهاش یه ساعتی بخریم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسرت زندگی دیگرانو نخور عزیزم.. ب فکر زندگیه خودت باش زندگیه مسابقه که نیست بخایم رقابت کنیم.. کینه نداشته باش نسبت به خاهرشوهرت تقصیر اون نیست که واسه تو کاری نکردن.. 

"ما وسط این مجرما شادیم بزا رو میز خاک بخوره حکم ازادی" 

گذشته رو شخم نزن خودت اسیب میبینی

ولشون کن حداقل بابات زیر بار حرف بقیه نرفت

همین الان خودت میگی با پول دومادشون زندکی چیدن 

دیگه ببین خود خانولده دوماد پشت سرشون چی میگن

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
اصلا کمکمون نمیکنن آرزو یه پرده واسه خونمون دارم اما امشب رفتم تا برای خواهرشوهرم چهاکه نکرده

خب دخترشونه دیگه.. هیچکس واسه عروس کاری نمیکنه همه به فکر زندگی دخترشونن.. خانواده داماد که واسش نکردن که ایناهم واسه شما انجام بدن 

"ما وسط این مجرما شادیم بزا رو میز خاک بخوره حکم ازادی" 
هعی خدا  بخدا شونه هام از فشار عصبی درد گرفته

الکی حرص میخوری به خدا

اونا الان شادن تو خودتو داغون میکنی 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘