2777
2789
عنوان

بیا با من بخون

91 بازدید | 15 پست

خدا جانم 

مهربانم 

آرام جانم 

خدای خوب لحظه هایم تو را سپاس که خالق جهانی 

خالق زمین و آسمان 

خالق من خالق قلبم خالق دلم 

خدا جانم فقط تو را میپرستم و فقط به تو پناه میبرم 

ای آبروی آبرومندان...

ای پناه درماندگان 

باز یک روز دیگر سپری شد من در کنار عزیزانم 

تو را سپاس که هستی در کنارم در ثانیه به ثانیه لحظه هایم تو را سپاس که دست در دستم از طلوع تا غروب مراقبت بودی مراقب من مراقب فرزندانم مراقب همسرم 

تو را سپاس که امروزم پر بود از مهربانی تو پر بود از کرم تو از محبت تو 

پروردگارم تو را سپاس که برایم خدایی می‌کنی و مرا به بندگی آت برگزیدی..

تو را سپاس برای حمایتت برای هدایتت برای وجود نازنینت در زندگی ام 

تو را سپاس برای هر آنچه که دارم هر آنچه که مرا لایق آن دیدی هر آنچه که در مسیر زندگی ام قرار دادی تا خوشبختی ام را تکمیل کند 

تو را سپاس برای روزهای خوبم برای روزهای خوب پیش رو برای هدفمندی ام برای انگیزه های زندگی ام برای شیرینی آینده ام 

تو را سپاس  برای موفقیت های در پیش رویم برای آینده روشن پیش رویم برای فرزندانم که قد میکشند و جوان میشوند و من لذت میبرم از دیدن این نعمت هایتتو را سپاس برای خندیدن فرزندانم برای بهانه هایشان .. برای سلامتی شأن برای شیرین زبانی شأنتو را سپاس برای همسرم برای وجود پر مهرش برای وفاداریش برای  نگاه پر مهرش برای عشقی که لینکلن جاریست..

تو را سپاس برای لحظه به لحظه این زندگی 

تو را سپاس برای امشبم که پر از خواب های خوب سلامتی عشق تو ومحبتت و آرامشم خواهد بود 

تو را سپاس برای فردایم که با صبح زیبایی شروع خواهد شد سرشار از سلامتی عشق محبت ثروت 

خداوندا خودم را فرزندانم  را همسرم را به تو میسپارم 

دوستت دارم خدا جانم 

دوستت دارم عشق جانم 

دوستت دارم جان جانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ممنونم از خدای مهربونم که تاپیک پر از عشقتونو دیدم و حال دلمو خوب کردید.ممنونم از شما عزیز دل.

قربانت عزیزم  من همیشه تو دفتر می‌نوشتم امشب پسرم بهانه گرفت کنارش بخوابم فرصت نشد تو دفتر بنویسم گفتم اینجا بنویسم 

امیدوارم خداوند همراه همیشگی زندگیتون باشه

قربانت عزیزم  من همیشه تو دفتر می‌نوشتم امشب پسرم بهانه گرفت کنارش بخوابم فرصت نشد تو دفتر بنوی ...

امشب پسرتون فهمید که ینفر چقدر حالش با این نوشته ها خوب میشه برای همین بهانه گرفته.انشاالله خوشبختی و موفقیتهاشو ببینید.

امشب پسرتون فهمید که ینفر چقدر حالش با این نوشته ها خوب میشه برای همین بهانه گرفته.انشاالله خوشبختی ...

مرسی عشقم 

مثل اینکه خدا خواسته یه حال خوب رو به دلت هدیه کنه 

عاشق خدام که اینجوری هوامونو داره

خدا جانم سلام 

ای عشق بی انتها سلام 

ای پایان غصه ها  سلام 

ای مأمن امن دلتنگی های مان 

ای تنها پناه امن آوارگی های مان 

سلام  و سپاس که هستی 

باز یک روز و یک صبح را دعوتمان کردی به زندگی 

تو را سپاس که لایقمان دانستی 

خدا جانم 

من به فدای آن نگاه همیشگی ات که یک لحظه از من برنمی‌داری. و هر بار مهربان‌تر از مادر به آغوشم می‌کشی تا در مأمن امن نگاهت از هر چه در اندیشه فریبم است رهایم کنی 

ای عشق تو را سپاس که هستی و من خوشبخترینم  که خالقم تویی ...

چشم که می‌گشایم هر صبح ..بوی تو در هوای زندگی ام میپیچد و من مست حضورت میشوم   تو را میبینم در نفس های فرزندم که آرام و آهسته در کنارم غلط میخورد و جا عوض میکند و من ضعف میکنم و دوباره در آغوشش میکشم انگار یک شب تمام کافی نبوده است برای دوست داشتنش

تو را میبینم در نگاه همسرم وقتی از سر صبح شروع میکند به عشق ورزیدن وقتی  گونه هایم را آرام می‌بوسد و آهسته گام برمی‌دارد تا نکند خلوتم پاره شود تا نکند خوابم خدشه بردارد اما نمی‌داند من ساعتهاست بیدارم و با تو عشقبازی میکنم نمیداند دارم دلهره هایم را میسپارم به دست مهربانت و از تو در عوضش عشق میگیرم و مهر و عاطفه تا لبریز شوم 

بلند که میشوم میروم تا رقص کنان در زندگی غرق شوم .. گل دسته دیگرم از خواب برمیخیزد  و من حیران چشمهای خواب آلودش  دوباره عاشق میشوم عاشق تو که اینقدر نزد تو محبوب بودم که این همه زیبایی  را به من بخشیدی

چقدر تو زیبایی زیبای من 

تو در تک تک این لذتهایم هستی و شکوفایی..

من مست حضورت آهنگی را برمیگزینم با صدای ملکوتی هایده که فریاد میزند تو رو اندازه شب‌های مستی دوست دارم 

تو رو قدر تموم ملک هستی دوست دارم ...

برای این پریشون حالیام یعنی عبادت ...

چقدر میچسبد که برچرخم و برقصم در هوایی که میدانم تو هستی ای عشق جانم 

ای جان جانم 

دوستت دارم 

خدا جانم سلام  ای عشق بی انتها سلام  ای پایان غصه ها  سلام  ای مأمن امن دلتنگ ...

ای جانم چقدر زیبا مینویسی امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه.منم گاهی وقتها پرده هارو کنار میزنم و از اونجاییکه طبقه بالا هستیم به آسمون اشراف داریم 😅،ترانه هایی که خواننده ها واسه معشوق زمینیشون میخونن رو برای خدا رو به آسمون میخونم ودر آخر به رقص در میام.احساس میکنم خدا با خودش میگه این چی خنگیه.گاهی هم حال دلم خوب نیست و شکوه وشکایت از معشوق شروع میشه.تو دلت پاک و خدا دوستت داره،واسم دعا کن تا خدا راه رسیدن بهش رو واسم روشن کنه.

ای جانم چقدر زیبا مینویسی امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه.منم گاهی وقتها پرده هارو کنار میزنم و از ا ...

عزیز دلم ... اینکه نوشتار من به دلت میشینه قطعا دلیلش اینه که جنس دلامون مثل همه  البته که نظر لطف شما هم هست 

و اینکه چقدر خوب که به خدا نزدیکترین اون بالا  به دور از همهمه های روی زمین حتما خدا صداتو بهتر می‌شنوه  ..

برای من هم دعا کنید .

عزیز دلم ... اینکه نوشتار من به دلت میشینه قطعا دلیلش اینه که جنس دلامون مثل همه  البته که نظر ...

نزدیک بودن به خدا به اختلاف ارتفاع مربوط نمیشه.به دل و وجدان آدمهاست.طبقه شش هستیم خیلی هم بالا نیست ولی خب وقتی میشینم آسمون دیده میشه😊

استارتر خدا بگم چکارت نکنه.رفته بودم تو اتاق تاریک و تنها برای کمی استراحت ،نشسته بودم و داشتم برای همین تاپیکت پست میذاشتم که رفتم یه سر به تاپیکای دیگتم زدم.اون یکی که در مورد جن نوشتی ،مو به تنم سیخ کرد اینقدر ترسیدم بلند شدم از اتاق اومدم بیرون😄.آرامش نداریم هااااا😂😂😂