2777
2789

ما وقتی رفتیم یه دختر 20 سال بود که میگفت نزدیک به یک ماه بیمارستان بستری بود هر چی غذا میخورده بالا میاورده با سرم زنده بود اخری دکتر گفته ما نمیدونیم مشکلش چیه مرخصش کرده بودن اومده بود پیش پیره مرده گفت هفته اینجا سه روز اولی هم هر چی خوردم بالا اوردم ولی بعد سه روز خوب شدم گفته هر وقت دوس داشتی میتونی بری دیگه.. چندتا مورد همین پانیک اونجا بود. من که احساس میکنم اون پیره مرده دست خداست رو زمین

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
خواهرت الان خوبِ خوب شد ؟؟ ديگه پانيك نشد ؟

نه عزیزم خوبه خوب شده الانم سرکار دولتی هست قبلا حتی دست و دل سرکار رفتن هم نداشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پانیک همین جن زدهگی هست برای همین دکترا جوابی براش ندارن هر چی دارو هم میدن خوب نمیشن

البته جن زدگی علایم خودش رو داره، با این حرفت خیلی وحشت زده شدم، من روزانه قرآن میخونم و الحمدلله اگه جنی باشی توانایی قرائت قرآن رو نداری

البته جن زدگی علایم خودش رو داره، با این حرفت خیلی وحشت زده شدم، من روزانه قرآن میخونم و الحمدلله اگ ...

به اون خدایی که میپرستی میگم باور کنی آبجی من برای اولین بار که حمله پانیک بهش دست داد سر نمازه مغرب بود میگه سلام نماز که خوندم احساس کردم یه چیزی از سقف اتاق اویز شد ریخت رو سرم که بعدش با وحشت از اتاق اومد بیرون

حالتات چیه عزیزم؟ دکترم رفتی؟ 

حالت مسخ يه حالت خيلى افتضاح و آزار دهنده ايه ، اصلا نميدونم چطورى توصيفش كنم … يه جورى كه انگار روح از بدنم الان جدا ميشه ، اصلا انگار خودم نيستم .. آره عزيز جان دكتر هم رفتم … دارو ميخورم ، نخورم كه افتضاح ميشه حالم 

2790
2778
2791
2779
2792