2777
2789
[QUOTE=320561636]آبجی من. هیچ دارویی استفاده نکرد فقط تو خونه خیلی باهاش صحبت میکردیم بعد از سه سال ...

درست یادم نیست ولی همش میگفت من الان میمیرم من دارم میمیرم یه حس عجیب و وحشت زده داشت

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئنى پانيك بوده ؟؟ پانيك يه حس افتضاحيه بدون دارو نميشه تحمل كرد .. 

همش از مردن میگفت کمکم کنید دارم میمیرم من الان میمیرم بیشترین چیزی که یادمه اینه..

وااااى آره دقيقا … خيلى بده 

البته این هر چی دارو استفاده کنی بدتر میشه. ابجیم دارو استفاده نکرد ولی سه روز و سه شب خونه یه نفر بود که قران درمانی میکرد یعد از اون خوبه خوب شد اون طرف کارش همین بود

همش از مردن میگفت کمکم کنید دارم میمیرم من الان میمیرم بیشترین چیزی که یادمه اینه..

آره درسته همينه.  آدم فكر ميكنه دور از جون داره ميميره . من يه وقتايي فكر ميكنم جن زده شدم 😢

البته این هر چی دارو استفاده کنی بدتر میشه. ابجیم دارو استفاده نکرد ولی سه روز و سه شب خونه یه نفر ب ...

چجورى قرآن درمانى ميكرد ؟ منم ميخوام .. بخدا يه وقتايي فكر ميكنم جنى شدم 

آره درسته همينه.  آدم فكر ميكنه دور از جون داره ميميره . من يه وقتايي فكر ميكنم جن زده شدم 😢

پانیک همین جن زدهگی هست برای همین دکترا جوابی براش ندارن هر چی دارو هم میدن خوب نمیشن

پانیک همین جن زدهگی هست برای همین دکترا جوابی براش ندارن هر چی دارو هم میدن خوب نمیشن

وااااى خدايا ، جن چرا ما را اذيت ميكنه ؟ چيكار كنم بنظرت ؟؟ تو رو خدا راهكارى دارى بگو 

[QUOTE=320561584]چند سال تحت نظرم بهتر نمیشم یه جوری شدم دکترم گفت بستری    منم چند سال ب ...

خداروشکر عزیزم 

من هر کاری ک ب ذهن شما برسه انجام دادم نوشتن شکر گذاری جملات تاکیدی مثبت کتاب رمان خوندم کلاس یوگا ورزش مدیتیشن رقص هر چیزی ک فکرشو کنید رفتم و الانم انجام میدم تکنیکای مشاور روانشناسم کامل انجام دادم داروهامو ۲ سال مرتب میخورم اما هر روز بدتر و بدتر میشن 

ذهن ناخودآگاهم همه چیزو دستش گرفته اون دستور میده من اجرا میکنم دارم دیوونه میشم خستم بخدا هر روز هزار بار میمیرم و زنده میشم با افکارم😭

چجورى قرآن درمانى ميكرد ؟ منم ميخوام .. بخدا يه وقتايي فكر ميكنم جنى شدم 

من نمیدونم عزیزم ولی یه پیر مرد هست که با خانواده زندگی میکنه کلی هم خدمتکار دارن خدمتکارا برای رضای خدا کار میکنن نه پولی.. نزدیک به 20 تا اتاق تو حیاط خونش هست که هر کی مریض داره مثل همین پانیک میبرن اونجا حتی خانواده هم میتونه همراه مریض باشه هیچ پولی هم نمیگیره دو سه روز اونجا میمونه آبجیم میگه فقط میومد قران میخوند میرفت غذا هم میدن.. فقط اگه دوس داشته باشی میتونی براش سوغاتی ببری..البته اینکه میگم تو یکی از روستاهای استان فارس هست

2790
2778
2791
2779
2792