2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من وسواس فکری شدید دارم یه وقتایی حالم به شدت بد میشه نمیدونم پانیک هست یا نه اما افتضاح میشم

عزیزم  سعی کن با خوندن تجربه افرادی ک این مشکل رو دارن و تمرین از پسش بر بیای اگ از توانت خارجه حتما دکتر برو      

خدایا خودمو به تو سپردم.

آبجی من. هیچ دارویی استفاده نکرد فقط تو خونه خیلی باهاش صحبت میکردیم بعد از سه سال دیگه کم شد بعد 11 سال خدارو شکر خوبه خوب شد الان دو سال که دیگه حمله عصبی نشده

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین

[QUOTE=320561636]آبجی من. هیچ دارویی استفاده نکرد فقط تو خونه خیلی باهاش صحبت میکردیم بعد از سه سال دیگه کم شد بعد 11 ...[/QUOTEگفته که موقغ حمله چه حسی رو داشته؟ 

من دارم . يهو حس ترس و وحشت شديد مياد سراغم ، اصلا تعجب ميكنم خدايا از كجا مياد اين حس ترس زياد ، دست و پا شروع ميكنه به لرزيدن ، تپش قلب ، گاهى حالت تهوع ، انگار كه خرس يا گودزيلا افتاده دنبالت … يه حالى مثل مُردن به آدم دست ميده .. من فعلا دارو ميخورم .. يه مدت نخورم باز پانيك ميشم ، بايد حتما بخورم دارو 

[QUOTE=320561584]چند سال تحت نظرم بهتر نمیشم یه جوری شدم دکترم گفت بستری   

منم چند سال بیمارم ولی سعی کردم برم تجربه اف آدی ک مثل منن بخونم     سعی کن یه لیست ازز وسواس هات بنویسی  هر چقد ک بتونی تشخیص بدی بهتر میتو نی جلوشون وایسی   منم وضعیت خیلی بدی داشتم و حملات پانیذ هم داشتم    بعضی وقتا نزدیک جنون می‌رسیدم حتی ولی الان شکر خدا کم کم دارم بهتر میشم  هنوز دارو میخورم

خدایا خودمو به تو سپردم.

2790
2778
2791
2779
2792