2777
2789
عنوان

خیلی خشمگینم

214 بازدید | 19 پست

به نظرتون چجوری باید خشمو خالی کرد

همش دارم سر خانوادم خالی میکنم خشممو ـ

بلد نیستم راه درستش چیه

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خشم با عصبانیت فرق داره و عصبانی شدن یک مرحله و روش بعد از خشمگین شدن هست

وقتی خشمگین میشید ۴روش برای خشم هست

یکی ابراز خشم هست مثلا فروشنده بقیه پولتون رو نداده بهش میگید میشه دوباره فاکتور من رو چک کنید انگار اشتباه شده، میتونید مناسب هرموقعیت واکنش رو پیدا کنید

یکی اینکه عصبانی بشید و فحش و صدا بلند کنید و این چیزا

یکی فروخوردن خشم هست که ابراز نمیشه و ممکنه بعد مدتی ادم منفجر بشه و حتما باعث بیماری میشه و تبعاتی داره

اخری و مهمترینش هم مدیریت خشم هست که به این نتیجهباید برسید که زندگی سخت و دشواره، ادما منظور خاصی از حرفاشون ندارن و راجع به همه چی فکرنمیکنن و رفتار کنن و این چیزا طبیعیه و از چیزهای کمتری خشمگین میشید، اگه در روز مثلا ۵۰۰ بار خشمگین میشید وقتی اتفاقات رو بپذیرید به مرور کم میشه و به روزی ۲۰ بار میرسه و واقعا ادم ارومی میشید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

منشاش چیه؟ 

گل گاوزبون بخور 

برو حموم استخر 

بخواب 

کاغذ پاره کن 

چندتا شیشه ویتامین سی بزن خورد کن 

برو تو کوه داد بزن 

ولی اینا هیچ کدوم جواب نیست 

یه روزه خوب گوش کن حسابی گریه کن سبک بشی

یه راه خیلی موثر هم اینه که هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهشون از یک تا ۱۰ ارزش و اهمیت بده، ببین واقع بینانه چقدر یه موضوع اهمیت داره که ذهنت رو درگیر کرده ، اگه راه حل پیدا میکنی حلش کن، اگه نه فقط نگرانیه و کاری از دستت ساخته نیست رهاش کن دیگه هروقتم اومد توی ذهنت به خودت بگو بابت این موضوع کاری نمیتونم بکنم پس مهم نیست

ارزش هزارتومن و ارزش یک میلیون و ارزش ۱۰۰ میلیون هیچوقت یکی نیست و به یه اندازه بهشون بها نمیدیم

به فکر و مشغله های ذهنیت و مشکلاتت هم به یه اندازه بها نده🌹

ببین خشم با عصبانیت فرق داره و عصبانی شدن یک مرحله و روش بعد از خشمگین شدن هست وقتی خشمگین میشید ...

عصبی ام

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی.......اما حالا که به آن دعوت شدی زیبا برقص..
یه راه خیلی موثر هم اینه که هرچیزی توی فکر و ذهنت میاد رو بنویس، حتی چیزای بیخود و الکی، یکی یکی بهش ...

مثلا اینکه دائم تو مدرسه بچمو از کلاس میزارن بیرون 

اذیت خاصیم نکرده 

صحبتم کردم با کادر مدرسه باز تکرار شده 

درجه اهمیتش چنده؟

عصبی ام

خب عزیزم مرحله ی بعد از خشمگین شدنی دیگه باید وقتی خشمگین میشی و میخوای واکنش عصبانیت نشون بدی اینکارو نکنی و یه گزینه ی دیگه مثل ابراز خشم رو بکار ببری، اولش سخته کم کم درست میشی، تو خلوت خودت تو ذهنت که عصبی میشی همونجا هم باید راه حل برای ابراز خشمت پیدا کنی، نوشتن خیلی کمکت میکنه همیشه همه ی افکارتو بنویس

اول یه ازمایش خون بده مشکل زیستیت رو حل کن  بعدم به خواب و غذات بیشتر اهمیت بده  از تکنی ...

چه مشکلی منظورته

مثلا اینکه دائم تو مدرسه بچمو از کلاس میزارن بیرون  اذیت خاصیم نکرده  صحبتم کردم با کادر ...

خب باید ببینی و از خود بچه ت ملایم سوال کنی برای چی از کلاس بیرونش میکنن؟ میخوابه؟ شیطنت میکنه؟ حرف میزنه؟

اگه هرکدوم از ایناست باهاش اروم و منطقی حرف بزن، شاید مشکل تمرکز داره، شاید زود درسو یاد میگیره و حوصله ش سر میره، از مشاور کودک کمک بگیر تا مشکل بچه ت حل بشه

اگه واقعا واقعا بی دلیله معلمش عقده داره ، کلاسش یا مدرسشو عوض کن تا بچه ت اضطراب نگیره و طرد نشه، خیلی روی روحیه و اینده ش تاثیر میزاره، از درس زده میشه به جایی نمیرسه

این مورد خیلی مهمه چون پای اینده و روحیه و شخصیت بچتون درمیونه، حتما باید با صبوری مشکلتون رو حل کنید، هرچقدرم هزینه کنید و وقت بزارید باید مشکلش رو حل کنید، اون فقط شما رو داره و حامیش باید باشی، اگه شما هم سر بچه عصبانی بشی و پرخاش کنی با غریبه چه فرقی داری؟ مادر مهربونه، با محبت همه ی مشکلاتشو حل کن تا رفیقت باشه، همدمش باشی و همیشه روت حساب کنه❤️