2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلنم بدجنس نیست خیلی خوبه😐😐😐😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

با احترام به همه 

از زیور متنفرمممممممممممم ، زمانی که اولین بار این سریال میدیدمانقد واسه باران گریه میکردم حد نداشت همش هم به خاطر ظلم های زیور بود 😂💔

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

سلیطه ولی بهتر از مرضیه بازی،میکنه 

مخصوصا همش چادرشو گرفته بدم میاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با احترام به همه  از زیور متنفرمممممممممممم ، زمانی که اولین بار این سریال میدیدمانقد واسه بار ...

ععععععع سلام خوبی عزیزم

فک کردم تعلیق شدی

خوشحال شدم دیدمت گلی

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

اره نامرد 

مریضه ام رو مخه 

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

واییوسف تموم شد زیور و شمیب شروع شد 

دقیقاااا 😂

جالبه با اینکه هزار بار این سریال هارو دیدم ولی هنوز گاهی برام میشه دغدغه 😂🤦‍♀️

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

فقط اوا‌ گفتنش

اوووااااااا😂

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟