2789
عنوان

سگ تو این زندگی

109 بازدید | 3 پست

حالم از این زندگی به هم میخوره.. هیچی سر جاش نیست.. هیچ دلخوشی ندارم، خسته ام، تنهام، تنها دلخوشیم شد یه عشق واقعی که از عمق وجودم دوسش داشتم، رفیق صمیمیم بهم نزدیک شد اعتمادمو جلب کرد و بعدش که دوست پسرش ولش کرد بهم خیانت کرد رفت با پسره..  پسره الان دیگه حتی نگاهمم نمیکنه..  دیگه برام مهم نیست.  ولی حسم مُرده، عزاداره احساساتمم که که با نامردی کشتنش،، دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه، دلم مُرده.. از همه بدتر اینکه هرروز توی دانشگاه جلوی چشممن و من چون دختر ساکت و بی سر و زبونیم اون دختره هر بلایی دلش خواست سرم اورد فقط یک کلمه بهش گفتم چطور دلت اومد تو که میدونستی من چقد عاشقشم تو که بهم گفتی کمکت میکنم بهش برسی.. گفت دله دیگه چیکارش کنم.. شاید بگین برات مهم نباشه لیاقت نداشتن، ولی من اونا برام مهم نیستن، اینکه عزادار دلم شدم زجرم میده.. اولین بارم بود عاشق شده بودم. دلم برای احساساتم تنگ شده. کاش خرج یه عشق دوطرفه میشد💔💔💔💔

مشکل فقط دوستت نبوده اون پسر هم بوده اگه علاقه اش به تو واقعی بود که تو رو به یکی دیگه نمیفروخت ..نگران نباش از دوستت بهتر پیدا کنه اینم میزاره میره بااون ..اینجور آدمایی موندنی نیستن..خدا دوستت داشته که دستشو برات رو کرده...تو لایق بهتر از اونی اینو شک نکن

مشکل فقط دوستت نبوده اون پسر هم بوده اگه علاقه اش به تو واقعی بود که تو رو به یکی دیگه نمیفروخت ..نگ ...

دوستم از من بهتر نبود..  اصن قیافه نداره، اخلاق رفتارشم جالب نیست..  از هیچ لحاظی ما قابل مقایسه نیستیم.  فقط من خیلی خودمو سر سنگین گرفتم.. این دختره آویزونش شد.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷