2777
2789

سلام خانمهایی که اقدام هستین انشاءالله به زودی باردار بشین چون باردارم براتون دعا میکنم. لطفا تا آخر بخونید

و خانم های باردار انشاءالله به سلامتی زایمان کنید

یه تجربه خیلی مهم دارم دوس دارم بنویسم اینجا تا حتی اگر شده یه نفر استفاده کنه و امیدوار بشه

بچه ها من بعد ۶ سال دوقلو حامله شدم شکر خدا 

اما خب هر دفعه درمورد یه مشکل سرچ میکردم گوگل و روی خودم و بچه های تو شکمم عیب میذاشتم تا اینکه رسیدم به هفته ۲۳ از اون موقع هم همش درمورد زایمان زودرس سرچ میکردم و از بس استرس داشتم تا هفته ۲۵ که رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمت ۲ سانت بازشده و من داغون شدم انقد روحم خراب شد همش خودمو لعنت میکردم که انقد خودمو با افکارمنفی عذاب دادم ‌بعدش گفتن باید فقط استراحت کنی معلومم نیست چی بشه من مردم و زنده شدم تا الان که ۳۰ هفته ام و امروز که سونو دادم شکر خدا گفتن رحمت بسته هست دیگه خداروشکر کردم و برای رضای خدا گفتم تاپیک بزنم و بهتون توصیه کنم هیچوقت منفی ها رو توی گوگل و نی نی سایت سرچ نکنین فقط تحت نظر دکتر باشید خدابزرگه خودش مشکلات رو حل میکنه همه بدنها و حاملگی هامثل هم نیستن الهی هر کی هر حاجتی داره بحق حضرت زهرا حاجتش روبگیره

عزیزم بی بی چک ویور خوبه یا مدیکور؟ من بی بی چک مدیکور گذاشتم دوبار هر دوبارش هاله انداخت بار اول پ ...

فرقی نداره اگه مثبته مثبته دیگه انشاءالله که بسلامتی باردار باشی 

چون من همیشه میزدم منفی بود و واقعاهم حامله نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منفیم شد میگن مدیکور جدیدا هاله زیاد میندازه

توکلت ب خدا باشه به علامت ها دقت نکن فقط صبرکن تا آزمایش بدی چند وقته اقدامی اگه مشکلی نداری نگران نباش زودحامله میشی

توکلت ب خدا باشه به علامت ها دقت نکن فقط صبرکن تا آزمایش بدی چند وقته اقدامی اگه مشکلی نداری نگران ن ...

عزیزم اقدام نبود نمیخوام فعلا بچه دار شم🥲

استرس گرفتم حامله باشم