2777
2789
عنوان

خوش بحالتون اگه مامانتون...

273 بازدید | 27 پست

با ذوق و شوق ازتون استقبال میکنه 

همیشه یه غذایی برای خوردن تو یخچالش داره 

همیشه دسرا و غذاهای رنگی و خوشمزه میپزه 

هر موقع ازش میخواید حاضر میشه و باهاتون میره بازار 

برااش مهمه که تمیز و اراسته باشید 

وقتی  تلفنی باهاش حرف میزنید ، زود گوشی رو قطع نمیکنه

سرش هر لحظه تو گوشی نیست و با غریبه ها گرم نمیگیره 

یه چایی میریره و باسلوق میزاره تو طرف میاد پیشتون میشینه و باهم حرف میزنید .

چرا مامانا اینجوری شدن ؟ یا مامان من اینجوریه ؟!!  میگفتیم بعد ازدواج کردن من ، عین مامانای دیگه میشه ولی اینطوری نشد . من خیلی احساس تنهایی میکنم تک دخترم ، زن داداشم ندارم ، خونه فامیلم مگه چقدر میشه رفت ، دوستم ندارم زیاد .

من یادمه همیشه بخااطر شاغل بودنش هبچوقت غذای گرم نداستیم که تا از مدرسه مبام بخورم ، سالی فقط دوبار میرفنیم بازار اونم شهریور و عید ، هیچوقت نمیرفتیم مهمونی 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 

سلام خانوما خاهشا کمکم کنید ۶ تا تاپیک زدم دوستان چند تا لینک رو برام گزارش زدن الان نمیتونم تاپیک بزنم.

کمکم کنید تروخدا استاتر من شرمندتم دارم شناسایی میشم  لینک تاپیک زیر رو گزارش بزنید. حذف بشه.

این تاپیک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما خاهشا کمکم کنید ۶ تا تاپیک زدم دوستان چند تا لینک رو برام گزارش زدن الان نمیتونم تاپیک ب ...

😑😑😑

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂

مامان  منم همینه

نه به سر وضع خودش می رسه نه سر و وضع ما براش مهمه هیچی

همیشه هم سرکوفت و دعوا و تیکه و کنایه

اکثر مواقع هم ناهار نداریم

البته از بچگی عادت کردیم ناهار هم نخوردیم نخوردیم شام که کلا نداریم

تو خودتو ی کم بهش نزدیک تر کن عزیزم ،شاید اونم تو دلش هزار غصه داره ،تو درکش کن گرم بگیر باهاش 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تو خودتو ی کم بهش نزدیک تر کن عزیزم ،شاید اونم تو دلش هزار غصه داره ،تو درکش کن گرم بگیر باهاش 

مدلش همینه من از بچگی همیشه ذوق و شوق داشتم و شعس میکردم باهم یکارایی بکنیم ، کلا ادمیه که تو‌حال خودشه ، ا بخت بد من مادرشوهرمم بدتر از مامانمه 

دیگه یادمه۱۸ سالگی به بعد ماشین و‌برمیداشتم تنهایی میرفتم‌خونه دختر دایی های مامانم خونه فامیلامون😂😂😂

عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه  هر چی باشه مادرته و دوست داره  من مامانم خیلی خوبه خدارو شا ...

خدا همشون‌و حفظ کنه ، اما کاش مادرا قدر دختراشونو بدونن ، دختر داشتن واقعا یچیز دیگست