2777
2789
عنوان

بی بی چک

239 بازدید | 15 پست

سلام خانما من تحت نطر بودم این ماه دارو مصرف کردم 

با توجه به علائمم روز ۲۹ سیکلم عصر بی بی چک زدم زیر۵دقیقه هاله انداخت ادرارم رقیق بود اب زیاد خورده بودم 

۱۶ روزم از امپول hcgگذشته 

بنظرتون دوباره کی بزنم بی بی؟

چجوری صبر کنم تا جمعه

اون ماه ۲۱ شدم دوره هامم ۲۹ ۳۰ روزه هست خیلی کم پیش اومده بشه ۳۱ روز 

اعصابم خورده از این بلاتکلیفی خسته شدم..همش میگم پریود شدم ولی چک میکنم معذرت میخوام ترشحه اخه ترشحمم زیاد شده من دیگ نزدیک موعدم انقدر ترشح نداشتم که 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته دیگه

فقط ب چیزا قشنگ فکر کن😍

امیزوارم بچه سالم و صالح داشته باشی 

و بارداری راحت

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
سینە درد هم داری عزیزم 

بله نوکشون خیلی دردناک شده و گاهی وقتا تیر میکشه..اتفاقا بارداری قبلیم هم از نوک سینه هام متوجه شدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بیشتر ببینید
۲۳ روز عقب انداختم پریود شدم بعدش  ۸ ماهه اقدامم خسته شدن دیگ

اخی عزیزم  درکت میکنم منم بارداری اولم ۸ماه اقدام کردم نشد اخرش رفتم نازایی

دکتر رفتی؟

بیشتر ببینید
بله نوکشون خیلی دردناک شده و گاهی وقتا تیر میکشه..اتفاقا بارداری قبلیم هم از نوک سینه هام متوجه شدم

من فقط سینم اونم گهگاهی تیر میکشه به نظرت باردارم چهار روز مونده به موعدم سینالا اف واینا استفاده کردم این ماه

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

شماهم پلی کیستیک هستین؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
بیشتر ببینید
مثبته دیگه فقط ب چیزا قشنگ فکر کن😍 امیزوارم بچه سالم و صالح داشته باشی  و بارداری راحت

والا انقدر امیدوار شدم الکی نمیخوام امید داشته باشم به این هاله بی بی چک 

بیشتر ببینید
منم امروز ازمایش خون دادم جوابش😍

مبارک باشه خدا حفظش کنه انشالله بسلامتی بغلش کنی

علائمت چی بود؟چند روز از موعدت گذشته؟

شماهم همش حس پریود داری

بیشتر ببینید
شماهم پلی کیستیک هستین؟

بله اونم شدید 

بیشتر ببینید
من فقط سینم اونم گهگاهی تیر میکشه به نظرت باردارم چهار روز مونده به موعدم سینالا اف واینا استفاده کر ...

والا منم سینال اف زدم لتروزولم خوردم hcgهم دو تا زدم 

یبار با همینا باردار شدم ..انشالله که هردومون هستیم

ولی اشتباهه منو نکن بذار از موعدت بگذره بعدا بی بی بزن من موندم تو بلاتکلیفی نمیدونم اون هاله مثبته یا کاذبه الانم که دل درد پریود دارم

بیشتر ببینید
بله اونم شدید 

انشاءالله که باردارین🥰

من دیروزرفتم سونو الان تایپک جوابشوگذاشتم میشه لطفا ببینین درچه حده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
بیشتر ببینید