2789
عنوان

ما یه اکیپیم

52 بازدید | 5 پست

که ۵ نفر با هم دوستیم

تولد یکیشون مهر بود که براش کادو و کیک گرفتیمو سوپرایزش کردیم،اون یکی هم اواخر آبان بود که واسه اونم رفتیم کافه و همه پول گذاشتیم براش کادو دادیم 

تولد من حدود دو هفته پیش بود ولی هنوز نه کادو گرفتن نه سوپرایزم کردن:)

از دستشون دلخورم واقعا چون احساس اضافی بودن بهم دادن ولی نمیتونم چیزی بگم فکر میکردم شعورشون برسه..

دوست دارم باهاشون کمرنگ کنم رابطمو،اما تنها دوستامن

چیکار کنم بنظرتون؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم بودم قطعا بهم بر میخورد  ولی ب روشون نیار اما من بعد مثل خودشون برخورد کن

تولد یکی دیگمون ماه بعده،دیگه اگه خواستن برن جایی یا تولد بگیرن نمیرم

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

واتو جمع بع شوخی بنداز بگو حتما

چجوری بگم؟ مثلا چی میخوان بگن حرفی نمی مونه که جز اینکه ارزش قائل نذاشتن