2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کجاااا گیر بیارم 😒اه اعصابم خورده 😭

خب اطرافت یکی نیس داشته باشه برات بفرسته

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
بابام داره انداختم ولی برا من کار نمیکنه 😔💔

همشون همینن ی مدت کار میکنن 😬

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ببین هم چراغ سبز بده هم نه یعنی یجوری ک طرف فک نکنه تو کفه شی برو خریدکن  چشم تو چشم شو لبخند ب ...

منم اینا رو امتحان کردم 😀

ولی اتفاقی نیافتاده فعلا 😂

فعلا مثل اسکلا نگاه  میکنه 😐😑خودمم دیگه قاط زدم میگم شاید از من خوشش نمیاد 

خیلی اعصابم خورده لعنت بهشون که اینستا رو فیل تر کردن 😒😒

خونسردیتو حفظ کن نفس عمیق😂🤦‍♀

منم اینا رو امتحان کردم 😀 ولی اتفاقی نیافتاده فعلا 😂 فعلا مثل اسکلا نگاه  میکنه 😐😑خودمم د ...

فک کنم دیگه وقتشه بری بگی تکلیف منو روشن کن این همه چش و ابرو میام برات هنوز نفهمیدی🤣🤣🤣🤣

اه نخند میام براتااا😣😂

آی انقد خندیدم مردم 

بیا ببینم😂

فک کنم دیگه وقتشه بری بگی تکلیف منو روشن کن این همه چش و ابرو میام برات هنوز نفهمیدی🤣🤣🤣🤣

آخه من يکمم جدی هستم پیش اون وبه طرز عجیبی ساکت میشم 😂😂😂😀😀 روم نمیشه اصلا نمیتونم به خدا سپردم هر چی خودش میدونه اگه منو بخاد

میاد جلو 😁😂

بعدشم طرف دکتر ه 😑😂😂🙊🙊برم بهش چی بگم  ولی منو هر وقت ببینه نگاه میکنه نگاه های زيرزيرکي  هم ازش دیدم کثافت ولی چیزی بروز نمده خاک تو سرش 😂😂😑

ببین اول بعدازظهرا میرفتم میدیمش الان یه یک هفته ای میشه شیفتش اصن معلوم نی  فروشگاه خوراکی خو ...

خب پس ... راحت میتونی رفت امد کنی!اخه ببین این که همش بخوای بهش چراغ سبز بدی یعنی هررسری لبخند بزنی و مهربون و دلربا باشی بیشتر باعث میشه فاصله بگیر یا حتی بعدها مغرور شه..برا همین میگم تناقض داشته باشه رفتارت خصوصا اینکه کراشی و از دور یه حسی داری و از طرفت نمیدونی چیزی؛مثلآ یروز تابلو رفتار کن ازش یچیزی بخواه تو فروشگاه یا سوال کن بد قشنگ چشم تو چشم شو و لبخند و عشوه و اینا،روز دیگه نه فقط چشم تو چشم شو بزار تعجب کنه دنبال این باشه کشفت کنه ببینه چی میخای!بعد ی روال که بگیری و بگذرونی دیگ طرفتم میشناستت یه سلامی چیزی بلاحاظ میکنه و دیگ اون استارت اولیش میخوره

+خدایاشکرت🤍

منم اینا رو امتحان کردم 😀 ولی اتفاقی نیافتاده فعلا 😂 فعلا مثل اسکلا نگاه  میکنه 😐😑خودمم د ...

ببین خب بسته به طرفت داره بعضیا سگی مغرورن بعضیام میخوانااا ولی یچیزی مثل خجالت مثل اعتماد بنفس کم که نشونم نمیدن مانع این میشه که بندو اب بدن...بیشتر سعی کن یچیزی ازش دستگیرت بشه مثلا اگه همسایه اس ویا تو یه محیط باهم دیدار دارین ومیبنید همو ازش یه اسمی چیزی دربیاری یا ساعت رفت امدش اینارو...اگ پیجشو داری مثلا فیک بزن فالوش کن ببین چطوریاست طرف نکه پیام بدی بپاییش فقط 

+خدایاشکرت🤍