2789
بچه ها کسی فیل شکن نداره روبیکا برام بفرسته براش دعا میکنم 😢

ف. ی. ل. تر. ش. ک. ن 

مار 

فروشگا پلی دانلود کن

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا؟

چون اگه بخوای شماره بدی خودتو کوچیک کردی 

با این کار رابطه پایداری نخواهی داشت 

پسرم همینطور برع شماره بده یهو اصلا جلوه خوبی نداره 

مخشم نمیخواد بزنی 

فقط خوش رفتاری کن و ب خودت برس و...  

بخواد خودش میاد 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

اصلا از روزی که من روش کراش زدم نمیدونم چه اتفاقی افتاده اصن دیگه هی نیسش شنبه بعدازظهر رفتم نبود از یه آقای دیگه پرسیدم گف فردا صب شیفتشه ینی یشنبه صب ولی خب من نتونستم برم اصن خدا میخاد من سینگل بمونم🤣

فروشگاه پلی باید 🐘 شکن داشته باشی که

عه راس میگی😂🤦‍♀️

خب برو گوگل بزن یکی دان کن با لینک مستقیم بعد برو فروشگا  اینو دانلود کن خیلی خوب کار میکنه

لوندی بلد نیستم خوب😐😂 

ببین هم چراغ سبز بده هم نه یعنی یجوری ک طرف فک نکنه تو کفه شی برو خریدکن  چشم تو چشم شو لبخند بزن با ناز بد دیگه نگاه نکن بزار همش دنبال این باشه که کشفت کنه ببین دنبال چی ای اینطوری ناخوداگاه جلب تو میشه... من اگ نصف اینارو درس بلد بودم برم الان کف محضر بودم 

+خدایاشکرت🤍

اصلا از گوگل فیل شک ن نمیاد 😑

خب هیچی دیگه بشین فقط نگا کن 😂

فیلتر شکنه دیگه😬

عزیزم نمیتونی برام بفرستیش تو روبیکا؟

روبیکا ندارم

عزیزم نمیتونی برام بفرستیش تو روبیکا؟

ببین ی فی.ل.ت.ر  گیر بیار بفرستن برات برو اینو دانلود کن