2777
2789

منکه نه ولی شوهرم میبینه میگه خیلی قدبلند و سیاه پشمالو و ثم داره،توصیفاتی که میکنه و من ببینم سکته میکنم ولی یبار ک نه سالم بود شب تو پذیرایی وقتی لامپ ها نیمه خاموش بود خونه نیمه تاریک و روشن یه سگ سیاه گنده دیدم روبروم وایساده بود و برام دم تکون میداد تامن جیغ بزنم و مامان بابام بیان همچنان روبروم بود

حس بدیه خوسحالم ‌که الان بهتری

واقعا خودمم خوشحالم ک نمیترسم ازشون حتی ببینمشون نمیترسم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی چطوری؟ فقط شبها اذیتت میکردن یا روز هم اذیتت میکردن؟  چطوری تجاوز میک ...

توخواب کلا اذیت میکردن توخواب تجاز توبیدار ازار اذیت کتک یامیدمشون ولی الان نمیترسم چون یکیشون ک توبدنم رفته بود کشیدم بیرون ۲ سال قران خوندم الان هیچ نمیترسم هیچچچ چون میدونم چجوری اونجوری ک اذیتم کردن ادبشون کنم خوشحالم ک نمیترسم خوشحالم خودم خدام حلش کردیم بدون کمک کسی چون انسال اشرف مخلوقات

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
توخواب کلا اذیت میکردن توخواب تجاز توبیدار ازار اذیت کتک یامیدمشون ولی الان نمیترسم چون یکیشون ک توب ...

یعنی جلوی بقیه و افراد خانوادت جلوی چشمهاشون کتکت میزدن هیچکس نمیتونستکاری کنه؟ 

یا شب تجاوز میکرد داد و بیداد نمیکردی؟ 

وای چطوری میبینه شما نمیبینید؟  کاش یکی عکس بگیره ماهم ببینیم

نمیدونم جدیدا میگه شبا موقع خواب میبینه نمیزاره بخوابه،میگه همش نگام میکنه جالبه واسم چون اصلااااا اعتقادی به این چیزا نداشت ولی جالب تر اینه ک میبینه و نمیترسه

نمیدونم جدیدا میگه شبا موقع خواب میبینه نمیزاره بخوابه،میگه همش نگام میکنه جالبه واسم چون اصلااااا ا ...

فقط نگاهش میکنه همین... هیچ کاری نمیکنه؟ 

شوهرت اون لحظه چه حالی میشه؟ 

فقط نگاهش میکنه همین... هیچ کاری نمیکنه؟  شوهرت اون لحظه چه حالی میشه؟

میگه فقط زل میزنه نگام میکنه نمیزاره بخوابم،میگه مثلا خوابم ولی بیدارم،دم صبح میتونه بخوابه،چندبار به شکل من درومده بود جلو چشم خودم دیدم داره با یکی حرف میزنه و اسم منو میگه،دعا میکنم فقط دیوونه نشه

یعنی جلوی بقیه و افراد خانوادت جلوی چشمهاشون کتکت میزدن هیچکس نمیتونستکاری کنه؟  یا شب تجاوز م ...

کاری ازشون برنمیومد وقتی خانوادم میومدم جلو اونام میزدن وقتی داد بیداد کنم نتونن درباز کنن اونام بزنن چ کاری ازشون برمیاد پس اونا مقصر نیستن چون کاری ازشون ساخته نبود

میگه فقط زل میزنه نگام میکنه نمیزاره بخوابم،میگه مثلا خوابم ولی بیدارم،دم صبح میتونه بخوابه،چندبار ب ...

دایم هم همچین چیزی میگفت بعد گفتن اون باور دارم دیگه 

همینجوری توصیف میکرد که به شکل زن دایت به چشمم میاد چراغ و روشن خاموش میکرده با چادر زن دایم نماز میخونده به دایم میگفته باید قران بخونی و اینا

زن دایم نمیدید اما میگفت که اره چراغا یهو خاموش روشن میشدن

دایم ب ی نفر در موردش گفته بود گفتن  بهش ی سنجاق آهنی وصل کن بیار پیش من تا از شرش خلاص شم بعد اینو اون فهمدیده و به دایم گفته منو ببر بالا اون کوه کنار اونا تا ولت کنم 

خلاصه رفتن و اونجا دایم رو رها کرده اخرشم گفته بهت ی پاداش میدادیم اما الان اونو ازت میگیرم

چقدره میبینه اونو؟ بهش گفته که کیه چرا امده و یا چرا نمیره؟

واقعا حس خیلی بدیه یکی بهت موقع خواب زول بزنه

باید ی فکر به حال این کار بکنین نمیدونم منم اعتقاد ندارم اما جنگیری چیزی یا ی نفر که عالمه بگین بلکه کمکش کرد

پدر بزرگم میگفت که باباش دیده بعد رفتنش یادش افتادا ازش سوال بپرسه در مورد درمان مرگ و اینا بعد رفتن جن برگشته گفته اکه درمان مرگ رو میپرسیدی جوابشو میگفتم تا اجدادت جاودان شن

فکر نکنم ی اختلال روانی باشه انگار واقعا میبیننش

تو میترسی؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
شبیه انسانن لباساشونم مثل ماست من دیدم هر کی میگه شبیه فلان چیزن و اینطور و اون طور الکی میگه یه چ ...

خب شاید ادم بوده 😐

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...