2777
2789
عنوان

متخصص غدد 🟠💢💢💢💢💢

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست

چند سالته ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
ای کاش منم یکم کوتا تر بودم قد 188 سانته ☹️🗿

ماشاالله ، از منم بلند تری که ، بزن به تخته 👌

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الکی گول اینا رو نخور که میگن قدتون بلند میکنیم اگه دختری احتمالا چند سال از شروع پریودت گذشته دیگه امکان ندارخ ۱۵ سانت بلند بشی در ضمن قدت خیلی خوبه دکتر غدد برو

الکی گول اینا رو نخور که میگن قدتون بلند میکنیم اگه دختری احتمالا چند سال از شروع پریودت گذشته دیگه ...

مبخوام برم دکتر غدد خب برم چند سانت امکان رشد وجود داره 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

۱۶۳  سن ۱۸

قدت که خوبه ، اگرم بری متخصص غدد کار خاصی برات نمیکنه چون داروهایی که برا بلندی قد میدن عوارضش جوریه که نمیصرفه . . .

ولی طب سنتی بری حجامت قد انجام بدی ممکنه برات تاثیر داشته باشه 

یعنی میخوای ۱۷۸ بشی!🙄 من ۱۷۰ هستم حس میکنم خیلی بلندم چه خبره میخوای چیکتپار انقدر قد درضمن الانم خوبی قد متوسطتت

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

منم قدم کوتاه مونده بود ولی قبل از 15 سالگی رفتم .یعنی تو ده سالگی .تازه اون موقع گفت چون به بلوغ رسیدید شاید چند سانت بلند بشید .امپول تجویز کرد  و  ده سانت بلند شدم و از 13 14 سالگی دیگه بلند نشدم و الان 165 هستم .دیگه دیره شاید دو سانت بلند بشی چون صفحات رشد استخوانت از بین رفته  . والان 21 سالمه و همینجور موندم از 13 سالگی.فایده نداره الکی پولتونو هدر ندید به نظرم

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

شاید الان یکم به خاطر طرز زندگی استخوانتنون تو هم رفته باشه .پیشنهاد میکنم ورزش های کششی انجام بدید 

قدت که خوبه ، اگرم بری متخصص غدد کار خاصی برات نمیکنه چون داروهایی که برا بلندی قد میدن عوارضش جوریه ...

ای بابا خب اول برم  دکتر غدد بعد برم طب سنتی میخوام بلند بشم چیکار کنم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

منم قدم کوتاه مونده بود ولی قبل از 15 سالگی رفتم .یعنی تو ده سالگی .تازه اون موقع گفت چون به بلوغ رس ...

باز ته خ بی من نمیدونم خیلی خیلی  خیلی  خیلی. دلم میخواد قدم بلند بشه هیچ جور نمیتونم بی خیال بشم 🥲🥲🥲

مبخوام برم دکتر غدد خب برم چند سانت امکان رشد وجود داره 

عزیزم چند سال از بلوغت گذشته .تو استخوانت صفحات رشد نداری .شاید دو سانت بلد بشی یا میلیمتری .پولتو میخورن و دروغ میگن .الکی پولتو هدر نده .همین قد خوبه