🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
الکی گول اینا رو نخور که میگن قدتون بلند میکنیم اگه دختری احتمالا چند سال از شروع پریودت گذشته دیگه امکان ندارخ ۱۵ سانت بلند بشی در ضمن قدت خیلی خوبه دکتر غدد برو
قدت که خوبه ، اگرم بری متخصص غدد کار خاصی برات نمیکنه چون داروهایی که برا بلندی قد میدن عوارضش جوریه که نمیصرفه . . .
ولی طب سنتی بری حجامت قد انجام بدی ممکنه برات تاثیر داشته باشه
منم قدم کوتاه مونده بود ولی قبل از 15 سالگی رفتم .یعنی تو ده سالگی .تازه اون موقع گفت چون به بلوغ رسیدید شاید چند سانت بلند بشید .امپول تجویز کرد و ده سانت بلند شدم و از 13 14 سالگی دیگه بلند نشدم و الان 165 هستم .دیگه دیره شاید دو سانت بلند بشی چون صفحات رشد استخوانت از بین رفته . والان 21 سالمه و همینجور موندم از 13 سالگی.فایده نداره الکی پولتونو هدر ندید به نظرم
خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
مبخوام برم دکتر غدد خب برم چند سانت امکان رشد وجود داره
عزیزم چند سال از بلوغت گذشته .تو استخوانت صفحات رشد نداری .شاید دو سانت بلد بشی یا میلیمتری .پولتو میخورن و دروغ میگن .الکی پولتو هدر نده .همین قد خوبه
خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)