2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 55 پست
یا باید طلاق بگیری یااهمیت ندی یا خودت اوضاعو بهتر کنی هرچقدر بد بود تو خوب باش ک رندگی قابل تحمل ب ...

من جدیدا افسردگی گرفتم شدید شده.شوهر عوضیم زندگیمو تباه کرده.فقط میخوام خدا جواب کاراشو بده

منم به ته خط رسیدم.اما فعلا باید برای اینکه بتونم ی سرپناه برا خودم جور کنم بمونم.یا حداقل چند ماه م ...

من نمیتونم برم

اونقدر وابسته‌ی همین آدم مزخرف هستم ک نمیتونم جایی برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدیدا افسردگی گرفتم شدید شده.شوهر عوضیم زندگیمو تباه کرده.فقط میخوام خدا جواب کاراشو بده

هیچوقت دیر نیس

اگ اون زندگی رو بهت زهر کرده

تو بلند شو

کارای رو بکن ک دوس داری ب خودت انرژی بده قشنگ زندگی کن

یا باید طلاق بگیری یااهمیت ندی یا خودت اوضاعو بهتر کنی هرچقدر بد بود تو خوب باش ک رندگی قابل تحمل ب ...

خوب بودم اونم خوب بود 

مگه میشه یه شبه جنون ب آدم دست بده دیوونه شه 

دیشب هرچقد حرف نیزدم نمیفهمید. امروزم ادامه‌ داشت بدتر از دیشب 

ینی دیششب فکر میکردم تهشه اما انروز بدتر شده حالام رفته بیرون گوشیشم جواب نمیده

من بعد بچه سعی کردم دعوایی پیش نیاد ولی الان دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم 

نمیخام افسردگی بگیرم

هیچوقت دیر نیس اگ اون زندگی رو بهت زهر کرده تو بلند شو کارای رو بکن ک دوس داری ب خودت انرژی بده ق ...

بهم تهمت میزنه آبرومو همه جا برده دیگه خودم دوس ندارم برم جایی همش تو خونم.

به خاطر بچم هم نمیتونم بزارم برم.

نمیخام  دلم نمیخادش ولی میدونم بارم باهاش ادامه میدم  ولی من حیلی تنهام حالم ازین زندگی ...

ای بابا .از این حسها منم دارم  هفته پیش مثل سگ و گربه بودیم سایه همدیگه رو با تیر میزدیم به جون هم افتاده بودیم هم اون منو زد هم من ولی دوباره دیشب با هم اشتی کردیم و صحبت کردیم .زندگی مشترک همین چیزارو داره

خوب بودم اونم خوب بود  مگه میشه یه شبه جنون ب آدم دست بده دیوونه شه  دیشب هرچقد حرف نیزد ...

پس اگ همیشه خوب بود نگران نباش

بعضی وقتا بخاطرمشکلات ادم بهم میریزه

اجازه بده حالش خوب بشه بعد باهم صحبت کنین

ای بابا .از این حسها منم دارم  هفته پیش مثل سگ و گربه بودیم سایه همدیگه رو با تیر میزدیم ب ...

حالم ازین لحظه بهم بهم میخوره 

مخصوصا الان ک رفته بیرون گوشیشم ح نمیده بدتر آدم حرصش میگیره

پس اگ همیشه خوب بود نگران نباش بعضی وقتا بخاطرمشکلات ادم بهم میریزه اجازه بده حالش خوب بشه بعد باه ...

ن خوب بود چون من خوب بودم 

وگرنه آدم متعادلی نیس 

نمیخام  دلم نمیخادش ولی میدونم بارم باهاش ادامه میدم  ولی من حیلی تنهام حالم ازین زندگی ...

مثل من سعی کن تیر خلاصو ااخر بزنی تصمیم دارم اینقدر به خودم وابسته اش کنم وقتی که وابسته من و بچه هام شد ولش کنم بره درک .بچه هامو وردارمو فرار کنم از دستش

من که الان طلاق عاطفی گرفتم جامم جداست وغذا هم باهم نمیخوریم.از سرکار میاد من میرم تو اتاقم.دوس ندار ...

کاش منم میتونستم ولش کنم. انقد پیگیرشم حالم از خودم بیشتر از اون بهم میخوره