2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

149 بازدید | 10 پست

سلام اولا بگم حالم واقعا خیلی بده که مجبور شدم تاپیک بزنم بعد اینکه من ۷ ۸ ماهی هستش که با یه اقایی مجازی اشنا شدیم و واقعا عاشقشم خیلی زیاد احساس میکنم اولین باره که توی زندگیم عاشق شدم واقعا خیلی دوسش دارم اون یه شهر دیگست برنامه ریختیم همو ببینیم همه چیزم جور شد ولی دقیقا دقیقه اخر وقتی همه چیز اوکی شد یهو همه چیز کنسل شد اونم به من گفت ما فاصلمون دوره منم سرم شلوغه نمیتونیم باهم باشیم ولی من خیلییی عاشقشم دارم دق میکنم نمیتونم زندگی کنم نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر فاصله دارین چند سالتونه  از اول هدفش چی بود برای دوستی

حدود ۸ الی ۹ ساعت من ۲۲ اون ۳۰ از اولم اون میگفت راهمون دوره نمیشه من هی اصرار میکردم چون واقعا دوسش دارم این اواخر خیلی باهم خوب بودیم حتی بلیط هواپیما گرفت بیاد شهرمون همو ببینیم دقیقا صبحش دیر رسید فرودگاه از پرواز جا موند همو نتونستیم ببینیم🥺

دق نمیکنی مطمئن باش مهم خودتی با این فکرا خودتو اذیت نکن

خیلی واقعا حالم بده حتی فکر خودکشیم کردم جرعتشو نداشتم دقیقا روزی که همه چیز داشت درست میشد همه چیز خراب شد بسکه گریه کردم چشمام باز نمیشن

حدود ۸ الی ۹ ساعت من ۲۲ اون ۳۰ از اولم اون میگفت راهمون دوره نمیشه من هی اصرار میکردم چون واقعا دوسش ...

عزیزدلم ناراحت نشو ولی سرگرمی بودی براش 

اون از اولم گفته نمیشه چون راه دوره و تو بازن اصرار کردی 

متاسفانه احساستو برای آدم اشتباهی گذاشتی

نباید اصرار میکردی الانم سعی کن با خودت کنار بیای و فراموشش کنی نگو که سخته و نمیشه چون خودم بهتر از تو درکت میکنم دقیقا همین مشکلو الان دارم با این تفاوت ک اون راضیه ولی من بخاطر یسری مسائل مجبورم فراموشش کنم 

پس بیا ب خودمون کمک کنیم اون اگه دوست داشت و سرگرمی نبودی براش اینطوری بهت نمیگفت اول قدر خودت  بدون و اولویت زندگیت خودت باش

عزیزدلم ناراحت نشو ولی سرگرمی بودی براش  اون از اولم گفته نمیشه چون راه دوره و تو بازن اصرار ک ...

تازه خیلی کارای دیگه کردم که حالمو واقعا داره بد میکنه اصلا دارم میترکم به کسیم نمیتونم حرفی بزنم. مرسی از دلداریتون عزیزم انشالله شمام زودی مشکلتون حل بشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز