2777
2789

من ۲۶سالمه چندسال رفتم ولی‌جدی نمیگرفتم.الان دارم‌میرم بهترم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما  کدوم شهرین؟  شیراز  هستم   نمیدونم کدوم  دکتر   بهتره

من خوزستانم

بالاخره از ی جایی شروع کن

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

من داشتمممممم

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

ببین اگه خودت داری روی خودت کار کن کلمات رو آروم آروم بگو عجله نکن فک کن صحنه آهسته است این کار رو انجام بده ببین چقدر خوب میشی

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

من با وجود لکنت فرهنگیان قبول شدم امسال رو خودم کار کردم خیلیییی الان اصلا دیگه زبونم نمیگیره ۲۰ سالمه

چطوری خوب شد    دکتر رفتین‌  ؟ کار خاصی انجام دادین

نه عزیزم بیشتر دوران کودکی این مشکلو داشتم خود به خود بهتر شد تو راهنمایی یه ذره ی رو شبیه ر میگفتم ولی الان خداروشکر میتونم تلفظش کنم البته بازم خیلی غلیظ ر نمیگم

میشه  بگین  چجوری‌ درمان  میکنین؟  چ کارهایی‌ انجام  میدین‌    ؟

من سعی میکنم زمان حرف زدن به چرخش و حرکات لب و دهانم توجع کنم تا حواسم پرت شه و خوب صحبت کنم..گفتار ذرمان هم رفتم ولی موثر نبود برام..کدوم شهری شما؟