بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
ببین اگه خودت داری روی خودت کار کن کلمات رو آروم آروم بگو عجله نکن فک کن صحنه آهسته است این کار رو انجام بده ببین چقدر خوب میشی
من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
من با وجود لکنت فرهنگیان قبول شدم امسال رو خودم کار کردم خیلیییی الان اصلا دیگه زبونم نمیگیره ۲۰ سالمه
[QUOTE=320648500]من با وجود لکنت فرهنگیان قبول شدم امسال رو خودم کار کردم خیلیییی الان اصلا دیگه زبونم نمیگیره ۲۰ سال ...[/QUOTEعزیزم میشه دوستیمو قبول کنین لطفا سئوال داشتم
نه عزیزم بیشتر دوران کودکی این مشکلو داشتم خود به خود بهتر شد تو راهنمایی یه ذره ی رو شبیه ر میگفتم ولی الان خداروشکر میتونم تلفظش کنم البته بازم خیلی غلیظ ر نمیگم