2777
2789

با همون 3تومن هم چیزای خوبی میتونی بخری

ولی درکل بنظرم روتین شلوغ نچین خصوصا اگه پوستت چربه.یه میسلار واتر داشته باش برای مواقعی که ضدآفتاب یا آرایش داری ، مارکش مهم نیست میتونی ایرانی بخری مثل میسلار دیپ سنس

یه ژل شست و شو داشته باش که صورتت رو بشوری باهاش(ترجیحا خارجی باشه چون ایرانی ها مواد سولفات دار زیادی دارن) مثلا ژل شست و شوی چای سبز از برند فارماسی. برند چندان گرونی نیست

اگه پوستت خیلی چربه تونر چای سبز همون برند فارماسی هم خیلی خوبه چربی پوست رو میگیره (ولی خب نباید هرشب بزنی! پوستت دیگه خیلی خشک میشه).اونم درحد 200 تومن اینطوراست . همین برند مرطوب کننده مخصوص پوست چربم داره .

اگرم پوستت حساسه و زود بهم میریزه میتونی یه مرطوب کننده قوی تر بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همون 3تومن هم چیزای خوبی میتونی بخری ولی درکل بنظرم روتین شلوغ نچین خصوصا اگه پوستت چربه.یه میسل ...

من دنبال این بودم کلینیک و اون و بایودرما بگیرم به نظرت تاثیرش نسبت به قیمتش ارزش داره ؟

من دنبال این بودم کلینیک و اون و بایودرما بگیرم به نظرت تاثیرش نسبت به قیمتش ارزش داره ؟

خب معلومه کلینیک بایودرما Avene سراوی کدلی و... بهترین هستن.منتهی فکرکنم روتین از این برندها بخوای بگیری بیشتر از 3میلیون بشه .چون مثلا کلینیک فقط یه مرطوب کنندش 1میلیون و خورده ای هست .

ولی حالا اگه برات اوکیه قیمتش که خیلیم عالی. من شوینده Avene داشتم ، بایودرما هم داشتم هردو عالی بودن و چربی پوست رو خوب کنترل میکردن

الان سراوی میزنم، برای خودم سراوی یکم بهتره چون ملایم تر از اون دوتاست ، پوست منم یکم حساسه سریع اگزما میزنه

حالا خودت بسنج ببین کدومش برای شما بهتره