2777
2789
عنوان

حمله پانیک

137 بازدید | 8 پست

دوستان من دچار حمله ی پانیک شدم ، گیجی و ضعف بدنی و حالت عدم تعادل، که اوایل ببشتر بود الان بعد از گذشت حدود چهل روز بهتره اوضاعم، اما خوب نشدم، 

استرس و ترس از مریضی باعث شد همه دکتری برم، قلب، گوش و حلق و بینی که قرص بتاهیستین داد بهتر شدم، اما خوب نشدم موقع نشستن سر سفره به عقب و جلو میرم همین حالت اذیتم میکنه، اما در حالت راه رفتن و ایستاده خوبم، مغزو اعصاب رفتم ام ار ای سرو گردن دادن فقط یه دیسک خفیف تشخیص داد و گفت چیز خاصی نیست، این ضعف بدنی و حالت سر سنگینی که هنوز باهامه باعث شده فکر کنم یه مرضی دارم،دچار وسواس فکری شدم، امروز باز فکرمیکردم نکنه نخاعم آسیب دیده برم از کمرم ام ار ای بگیرم، خلاصه زنذگی رو به کام خودم و اطرافیانم تلخ کردم، در ضمن ده روزیه که دارم قرص سرترالین مصرف میکنم

عزیزم با مصرف سرتالین کم کم بهتر میشی. من همه ی این مراحلو پشت سر گذاشتم و در نهایت کاملا خوب شدم . 

داروی این بیماری فقط مصرف مرتب سرتالینه. البته من اون اوایل به خاطر تپش قلبم پروپرانول هم مصرف میکردم . 

خیلی سخت بود اون شرایط سرگیجه، عدم تعادل، سنگینی سر، و اینکه همش شک میکردم نکنه مشکل دیگه ای دارم

خلاصه اصلا نزار حمله بهت دست بده، از حمله ها نترس و کنارلشون کن . 

فقط دنبال آرامش باش. ویتامین مصرف کن، پیاده روی حتما برو، سر خودتو گرم کن، اصلا به پانیک فکر نکن، دمنوش آرام بخش هم حتما بخور

میدونی که این بیماری به خاطر استرس بیش از حد ایجاد شده، پس وارد مسائل استرس زا نشو 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بنظرت عوارض پانیکه همش ؟؟  رفیقامم مسخرم میکنن میگن هیچیت نیست انقد ضعیف نباش

آره همش عوارض پانیکه ، من دو سال همش به خودم شک داشتم، یه روز قلبم ، یه روز مغزم، یع روز معدم، خلاصه همه رو خسته کرده بودم 

میشه برای سالم به دنیا اومدن نینیم یه صلوات بفرستید ؟🙏❤️❤️❤️ خدایا جز تو کسی رو ندارم 🤲🏻
آره همش عوارض پانیکه ، من دو سال همش به خودم شک داشتم، یه روز قلبم ، یه روز مغزم، یع روز معدم، خلاصه ...

مشکلات مالی فکری کاری ، همه جوره باعث میشه ادم به این روز بیوفته، بازم ممنونم ازتون 🌹

مشکلات مالی فکری کاری ، همه جوره باعث میشه ادم به این روز بیوفته، بازم ممنونم ازتون 🌹

منم یادمه اون سال که دچار حمله های پانیک شدم ، داشتم خونه میخریدم و شوهرم اصلا همکاری نمیکرد، برای همین من همش استرس داشتم... خونه رو به هزاااار زحمت خریدیم ولی من سه ماه تمام تو رختخواب افتاده بودم. 

منم یادمه اون سال که دچار حمله های پانیک شدم ، داشتم خونه میخریدم و شوهرم اصلا همکاری نمیکرد، برای ه ...

اهان، فکرو خیال و استرس دشمن جون آدمِ

آرامش فکری و روحی نعمت بزرگیه واقعا