2777
2789
عنوان

چیکار کنم من😐

69 بازدید | 3 پست

خسته شدم از این موهای لعنتی  چرب یه روز حموم نرم انگار یه هفته نرفتم توروخدا راهکاری دارین بگین...هر شامپویی هم که میزنم مثلا یه هفته خوب میشه دوباره همونه .خوش بحال اونایی که موهای خوب دارن قدرش بدونین

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خب همین هروز شستن ، مو رو چرب تر میکنه 

هرروز نمیشوذم یه روز در میون.اخه عزیزم انقدر موهام کثیف میشه که سردرد میگیرم میرم حموم انگار یه باری از سرم برداسته میشه امتحان کردم مثلا هفته ای دوبار رفتم بدتر شد موهام بیشتر میریخت از چربی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرروز نمیشوذم یه روز در میون.اخه عزیزم انقدر موهام کثیف میشه که سردرد میگیرم میرم حموم انگار یه باری ...

نه 

ببین 

همیشه باید این روند رو داشته باشی با یکی دوهفته تغییر خب مشخصه که احتمال بدتر شدن هست 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره