2777
2789
عنوان

بیاین جمله های کوبنده یادم بدین

111 بازدید | 14 پست

سلام عزیزانم 

برای ازدواج با کسی آشنا شدم قبلا دوبار من و دیده حالا اومده میگه از تیپ و قیافت خوشم نمیاد و عکس ی دختر ۲۰ ساله فرستاده میگه یا خودت و مثل این کن یا نمیخوام 

حالا هنوز جواب ندادم 

میخوام جمله یادم بدین که هم نشون بده برام مهم نیست هم جواب رد و داده باشم

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏

توام عکس جانی دپ رو نشونش بده بگو یا خودتد این شکلی میکنی یا بابام چوب ت کو نت میکنه از ت حلقومت دربیاد بیشرف بی حیا 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

هیچ کسو به خاطر فیسش مسخره نکن همه رد مثل تو ننشکنو برت پیت فلان نکرده بهترینی که بلدم همینه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم عکس یه مرد خوشگل از اینترنت پیدا کن در حد این نیستی که بخام زنت بشم

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

جواب کوبنده میخای فقط هرچی فو‌ش مادروخاهر میدونی نثارش کن

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
تو هم عکس یه مرد خوشگل از اینترنت پیدا کن در حد این نیستی که بخام زنت بشم

اینم دوست داشتم 

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

چه قدر آدم میتونه بی حیا باشه آخه یا اصلا جواب ندید یا کلا خداحافظی کن چه قدر وقیح واقعا حیف جواب

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

نمیتونم جواب ندم 

چون مهلت داده فکر کنم و جواب بدم

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
جواب کوبنده میخای فقط هرچی فو‌ش مادروخاهر میدونی نثارش کن

اینجوری نمیخوام بگم 

جملاتی که نشون بده از اعتماد به نفسم هست که رد کردم

من به جات باشم میگم آقای محترم من همینم که می‌بینید . خدارو شکر خودتون زمینه جواب رد رو فراهم کردید چون من هم تمایل چندانی به ظاهر و شرایط شما نداشتم میخواستم ردتون کنم ولی روم نمیشد