2777
2789
عنوان

شغل مناسب

81 بازدید | 5 پست

سلام من خیلی به دبیری علاقه دارم(انگلیسی والهیات)کسی تجربه داره راضی هستید؟کدومش بهتره؟

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

من رشته‌م زبان بود و الان دارم ارشد می‌خونم. درمورد الهیات نمیدونم ولی زبان اگر بخوای بری توی کانون حقوق متوسطی داره من خودم راضی نبودم. ولی اگر کارای دیگه باهاش بکنی درامد خوبی می‌تونی دراری. مثل مترجمی تو شرکت‌ها، شاگردخصوصی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

انگلیسی بهتره. شما علاوه بر کار توی موسسه ها میتونید کلاس خصوصی برگزار کنید و یا سراغ سایر کارهای مربوط به زبان انگلیسی برین. ولی دبیری الهیات فقط به درد مدرسه میخوره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشته‌م زبان بود و الان دارم ارشد می‌خونم. درمورد الهیات نمیدونم ولی زبان اگر بخوای بری توی کانون ...

عزیزم ی سوال؟

من چندتاافرراددیدم که دبیرستانی بودن وداخل موسسه درس می دادن وکلاس خصوصی می زاشتن.میشه اب

ینطوری؟

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
عزیزم ی سوال؟ من چندتاافرراددیدم که دبیرستانی بودن وداخل موسسه درس می دادن وکلاس خصوصی می زاشتن.میش ...

اگر زبانت خوب باشه بله می‌شه. ولی مثلا کارای ترجنه یا تو شرکتای مختلف کار کردن یا توی کشورای مختلف کارای ترجمه انجام دادن، باید حتما رشته‌تون این باشه. ولی واسه تدریس تو اموزشگاه صرفا باید زبان فول باشه

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵