2777
2789
عنوان

جواب ازمایش بارداری مثبت

1936 بازدید | 22 پست

سری اول ک میشه چهارشنبه آزمایش دادم تو تاپیکای قبلی هم هست بتا ۶۸ بود دیروز باز ازمایش دادم بتا ۱۰۰۰ بود ینی جدی جدی من باردارم؟!!باورم نمیشه دارم مامان میشم😆دیروز از ازمایش ک برگشتم با دوستم رفتیم سر سره بازی😂😆🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین روزی که باید پریود میشدی؟  اخه روز تخمک گذاری نمیشه که🤔

دقیقا از همون روز تا چهار روز بعدش کیت تخمک‌گذاری مثبت میشد روز پنج ام دیگه منفی شد پریودیم چند وقتی بود تنظیم نبود رفتم برای سونو ک ببینم چرا تنظیم نیست گفت تنبلی داری میخواستم تنبلی رو درمان کنم یهو جواب ازمایش مثبت شد گفتن بتا کمه باید مجدد تکرار کنی ۴روز بعد از اولین ازمایش بتا ۱۰۰۰ شد 

مبارک باشه ،سرسره بازی چیه؟نکن اینکارارو ،مواظبت کن از خودت و بچت ،اون خیلییییی کوچولوعه الان

ممنون عزیزم اخه نمیدونستم باردارم گفته بودن بتا خیلی پایینه منم میدونستم تنبلی دارم خیالم راحت بود باردار نیستم😅