2777
2789
عنوان

ازدواج

205 بازدید | 18 پست

من دنبال یه موقعیت ازدواج خوبم.

کلی دعا و نذر و چله دارم. ازقانون جذبم استفاده کردم. قیافه ام خانوادم و .. خوبه. تحصیل کردم و تواجتماع هستم. ولی اهل دوست پسرو .. نیستم. ۳۲ سالمه. بگید چیکار کنم کیس مناسبم پیدا بشه.

خیلی دوست دارم ازدواج کنم

لطفا راهنمایی درست کنین. اگه تجربه ای دارین بگین وگرنه حرف الکی نزنین ازدواج چیه و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ببین خودت چه روحیه ای داری شادی اهل مسافرتی اهل گردش مهمانی ...بعد برو هم روحیه خودت پیدا کن مهگعمولا تو گروههای گردشی کوهنوردی ضمنا اصالت خانواده کار همسر درآمد و .. مهمه ازدواج مقوله پیچیده است خودت هم نقش زیادی داری که زندگیت حفظ کنی .. هنوز بگم ؟

خوندم. به نیت ازدواجم همش قران دستمه.

برید تو سایت همدم ثبت نام کنید زیر نظر دولت هست و رسمی ومطمئن اخبار اون هفته گفت ۹۵۲ مورد ازدواج موفق بدون طلاق داشته باکمک مشاور شما رو معرف به اقا پسرها معرفی میکنه و ازدواج انجام میشه ان شاا… کدملی و مشخصاتتون رو بدید

الان هم معرف ازدواج کم شده هم پسرا بدلایل مالی و فرهنگی ازازدواج فرارمیکنند  بهمین دلیل ازدواجا همه عقب افتاده

چندسال پیش تو اخبار میگفت ۶ میلیون ازدواج عقب افتاده داریم متاسفانه

برید تو سایت همدم ثبت نام کنید زیر نظر دولت هست و رسمی ومطمئن اخبار اون هفته گفت ۹۵۲ مورد ازدواج موف ...

اخه میگن تواین سایت اکثرا مردای دوزاری و بی پول و متاهل که طلاق گرفته و ... هستن