2777
2789
عنوان

خواهر نفهمم ببینید چکارکرده

605 بازدید | 32 پست

۲ سال پیش بایه پسر  به درد نخور ازهمه لحاظ دوست بود چندباراومدن خواستگاری اما بابام قبول نکردبعدم پسره رفت باکس دیگه ای ازدواج کرد

پسره بایه زن شوهردار رفیق بوده که شوهره میفهمه وکل داراییش رو میده به زنه وزنه رو طلاق میده

حالا نمیدونم این وسط چطوری خواهره من با شوهره زنه که زنشو طلاق داده رابطه برقرارکرده وقرارازدواج گذاشتن حتی شوهره اون زنه یه ادم معتبرفرستاده که با، بابام صحبت کنن وبیان خواستگاری که بابام بهشون گفته من اصلا دختر ندارم

حالا خواهرم گیرداده که میخواد با اون یارو ازدواج کنه واگه بابام نذاره قرص برنج میخوره وزبونم لال خودشو میکشه

شما بگین من این وسط به عنوان خواهر بزرگتر چه غلطی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا هیچیم نداره که از چیش خوشش اومده شایدم میخواد حرص پسررو دراره

اره خواهرم گفت فقط میخوام یه نفرو بسوزونم وگرنه عاشق این نیستم

پسره شغلش خوبه ووضعش دوباره خوب شده 

اینا رو از کجا خبر داره ؟ 

ندارید از زندگی اون مرده خبردار بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اجازه بدید خودش تصمیم بگیره

پسر دوست شوهرم خودشو با ۲۰تا قرص متادون خودشو تموم کرد ودختره هم ازدواج کرد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

براش قرص برنج بگیر 😐

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

یاخدا

لابد درددل اینا کردن باهم و علاقمند شدن

بنظرم جای گارد گرفتن بگو برن مشاوره. بعدا مخفیانه به مشاور نظر خودتونو بگین ولی کلا بذارین همه چی رو اصول پیش بره و مشاور بگه اصن تفاهم اینا دارن یا نه. شاید همونجا تموم شد قضیه

2790
2778
2791
2779
2792