2777
2789
عنوان

ایشون خانوم

474 بازدید | 42 پست

ایشون خانوم ماری بیون هستن. سال ۱۹۱۴ شوهرش میمیره و چون نان‌آوری نداشته و کاری هم بلد نبوده در مسابقهٔ «زشت‌ترین زن دنیا» شرکت میکنه و برنده میشه. بعد هم تو یه سیرک استخدام میشه تا با عنوان زشت ترین زن جهان تو شهرهای مختلف نمایشش بدن. همهٔ این کارها رو میکنه تا بتونه بچه‌هاش رو بزرگ کنه و زندگی بهتری رو براشون فراهم کنه.

مادر بودن همیشه درجاتی از فداکاری و ازخودگذشته بودن رو همراه میاره. اما عشق و ازخودگذشتگی بعضی مادرها برای بچه‌هاشون واقعا هیچ محدوده‌ای نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشتم نیس

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
اگر ایرانی بود تن فروشی رو انتخاب میکرد... متاسفانه

معنی واژه ایرانی رو می دونی ؟ 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
اگر ایرانی بود تن فروشی رو انتخاب میکرد... متاسفانه

احسنت😑😐

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
واقعا این توهین خیلی بزرگیه به خانمای ایرانی...خیلی از زنای ایرانیم هستن که با سربلندی به تنهایی بچه ...

دقیقا خیلی از زن های ایزانی شام و ناهارشون نون خشکه اما هیچوقت تن فروشی نکردن

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم