پژگچ مدیر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6410 عنوان گارداسیل | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست کسی تزریق کرده؟هزینه ش نمیدونین چنده؟بعدهلال احمرخارجیشوهم میاره یافقط ایرانی دارن؟ 1402/09/20 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6410 بله یک هفته س تزریق کردم ۱۸ و ۱۶ فکر کنم خطرناک ترینن با ۱۱و ۶ اینا رو پوشش میده عه من فکرمیکردم قیمتش بیشتره۹گانه روشنیدم میگقتن ۷ونیم میلیون
دختره۱پریشان عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1548 منکه چیزی نشنیدم ازعوارضش تاحالا به نظرم ارزششوداره اخه نزدنش هم خطرناکه خیلی من خیلی میترسم همش حس میکنم مبتلام و گرفتم چندتا دکتر هم رفتم من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6410 خیلی من خیلی میترسم همش حس میکنم مبتلام و گرفتم چندتا دکتر هم رفتم منم خیییلیییی میترسم🥲ازترسم باشگاه و استخرم نمیرم اصلاهرروز فکرش مثل خورده تو مغزمه😭چون یکی ازدوستام هم گرفته بدتراسترس گرفتم
maaraalllll عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 1639 فکر کنم ۹ گانه گرونتره اما من گفتم فقط پر خطرها رو پوشش بده کافیه احتمالا همون بوده.
alma99 عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 10912 عوارض نداره؟ چون دکتر آشنا بود و برای دختر و خانم خودش هم تزریق کرده بود منم دلم آروم شد و رفتم خریدم وگر نه منم دو دل بودم قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
دختره۱پریشان عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1548 منم خیییلیییی میترسم🥲 ازترسم باشگاه و استخرم نمیرم اصلا هرروز فکرش مثل خورده تو مغزمه😭 چون یکی ... از این راه ها امکانش کمه ار رابطه کوفتی هست من میترسم از همسر سابقم گرقته باشم فکرش داره میکشه منو این چه کوفتیه اوفتاده به جون مردم 😮💨 من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
دختره۱پریشان عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1548 چون دکتر آشنا بود و برای دختر و خانم خودش هم تزریق کرده بود منم دلم آروم شد و رفتم خریدم وگر نه منم ... آهان چه میدونم والا واکسن کرونا که منو بیچاره کرد میترسم اینو بزنم دیگکلا از دست برم حس میکنم دارم اچ پی وی وای خدا🥲 من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6410 از این راه ها امکانش کمه ار رابطه کوفتی هست من میترسم از همسر سابقم گرقته باشم فکرش داره میکشه منو ا ... منکه به شدددت رواین موضوع وسواسی و حساس شدمخب حتما برین یه ازمایش وپاپ اسمیربدین
دختره۱پریشان عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1548 منکه به شدددت رواین موضوع وسواسی و حساس شدم خب حتما برین یه ازمایش وپاپ اسمیربدین نمیتونم عزیزم باکره ام آزمایش نمیگیره دکتر اکر میتونستم که غمی نداشتم میرفتم از میدادم راحت میشدم تو برزخ نبودم 😮💨 من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
پژگچ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6410 نمیتونم عزیزم باکره ام آزمایش نمیگیره دکتر اکر میتونستم که غمی نداشتم میرفتم از میدادم راحت میشدم تو ... ای وای چه شرایطی بدی😔
دختره۱پریشان عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1548 ای وای چه شرایطی بدی😔 خیلی برزخی برزخی ام قشنگ وسط برزخ😭😭😭 من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)