2777
2789
عنوان

دیشب اقدام کردم

1835 بازدید | 22 پست

سلام من دیشب و پریشب اقدام ب بارداری کردم

یه دردای عجیبی قسمت ران پاهام و پایین شکمم دارم ..مثل درد های پریودی...بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه خانما؟

نمیشه ک گفت واس بارداری رخ میده

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍

اگر هم بچه باشه الان زوده برای درد

ولی منم درد پریودی داشتم نردیکای تاریخ پریودم ولی باردار بودم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر هم بچه باشه الان زوده برای درد ولی منم درد پریودی داشتم نردیکای تاریخ پریودم ولی باردار بودم

من ۴ام باید پریود بشم.. اخه درداش عادی نیست گفتم شاید احتمالش باشه

من ۴ام باید پریود بشم.. اخه درداش عادی نیست گفتم شاید احتمالش باشه

بعضیا لانه گزینی هم ی دردایی حس میکنن احتمالش وجود داره ولی دل نبند عزیزم معمولا چنین چیزی نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من شوهرم موقع اقدام خودش رو فشار میداد بهم.. داشت استخوان لگنم پیشکست.  میگفت تا قطره اخرش بریز ...

نه ربطی نداره.  زیاد فشار نیاوردین به خودتون

بله بخاطر دوره درمانی ک داشتم و  جنسیت .. روش عمیق باید بود رابطه

بخاطر بچه درد تحمل کردم وگرنه خیلی عمیق و دردناک بود خودمم میگم شاید بخاطر درد رابطه بوده یکم اثرگذاشته

من شوهرم موقع اقدام خودش رو فشار میداد بهم.. داشت استخوان لگنم پیشکست.  میگفت تا قطره اخرش بریز ...

اره منم بخاطر عمیق بودن رابطه میگم شاید درد دارم الان

ن چون الان اقدامی حساس شدی و هر دردی رو ب بارداری ممکنه ربط بدی.بعدشم برا دو روز زوده.از طرفیم سعی کن ی شل درمیون نزدیکی کنی  همسرتم قبل نزدیکی خودشو با آبسرد بشوره بخاطر تحرک اسپرما،مغزیجات و لبنیات قبلش جفتتون بخورین بعد نزدیکی فورا بلند نشو ی بالشت بزار زسر کمرت و دراز بکش ک پاهات بالا باشه فورا هم نرو دستشویی.انشاالله زودتر نتیجه میگیری اینا چیزایی بود ک دکتر ب من گفت و ماه دوم باردار شدم ماه اول خودم اقدام کردم بدون اینا و نگرف ماه دوم اینارو رعایت کردم و شکر خدا نتیجه گرفتم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ن چون الان اقدامی حساس شدی و هر دردی رو ب بارداری ممکنه ربط بدی.بعدشم برا دو روز زوده.از طرفیم سعی ک ...

مبارکت باشه عزیزم ممنونم

من ۲ماه دارو گیاهی زیر نظر طب سنتی مصرف کردم همراه کلی رژیم غذای و ویتامین ها برای پسرزای حالا یکی یا دوقلوی اگر شانس بشه دیگه الان با فولیکول ۲۵ و ۲۶ اقدام کردم ببینم خدا چی میشه برای پسرزای فقط وقتی تخمک ازاد میشه باید اقدام کرد ..الان من دوروز کیت زدم دوخط پررنگ شد اقدام کرد ولی امروز ترشحاتم کمه احساس میکنم دیگه ازاد شد رفت واس همین نمیتونم دیه اقدام کنم