2777
2789
عنوان

لاغرم یا چیی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 47 پست
من 163 ام با وزن 57 وزن مهم نیست فرم بدنی و سایز مهمه بیشتر ورزش کن ک حجم بگیری و خوش فرم شی

خب وزنه که باعث سایز میشه مگه غیر اینه؟ ورزشو نمیتونم چون وقت ندارم خدایی باشگاه هم صورتمو لاغرکرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه.دستام کشیده نیست ولی لاغره النگو براش گیر نمیاد باتیشرت ضایع میشم حتمن باید اسفنجی ببندم کلا شب ...

بنظرم سلیقه ای هستش من خودم اندام لاغر دوس دارم 

مج دستت اگه لاغره خیلی ربط به چاق شدن نداره و مربوط به استخوان بندیته عزیزم

خب وزنه که باعث سایز میشه مگه غیر اینه؟ ورزشو نمیتونم چون وقت ندارم خدایی باشگاه هم صورتمو لاغرکرد.. ...

ممثلا یکی هست وزنش 60 اما بهش نمیاد کمتر میخوره

یکی هست 50 اما بیشتر میخوره 

بستگی به تجمع چربی

عضله 

فرم بدنی داره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چطوری انقد لاغری نمیخوری؟من دوستم خیلی لاغره قد ۱۷۰  وزن ۵۶ خودشم تنها زندگی میکنه میگه کلا یاد ...

آخه همش تقصیر دکترا و حرفای اطزافیانه وگرنه من که خدایی دوست دارم زیادبشم ولی همش دودل میشم و رهامیکنم خوردنو

خخخ والا بخدا... خراسان جنوبی...بیرجند

فهمیدم🤣🤣از جمله اخرت مشخصه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وزن مهم نیست، سایز مهمه. منم قدم ۱۶۶ از ۸۷ خودم رسوندم ۵۵، هنوزم دارم لاغر میکنم خیلی هم راضی😂. و ...

باشه عزیزم ممنون از نظرت...از چربی متنفرم.نمیشه خودم چیزی بخورم عضله بشه؟ چجوری بعضیا باشگاه نمیرن چربی هم کم‌دارن ولی سایزدارن خوشبحالشون

باشه عزیزم ممنون از نظرت...از چربی متنفرم.نمیشه خودم چیزی بخورم عضله بشه؟ چجوری بعضیا باشگاه نمیرن چ ...

خب مثلن تغذیت عوض کن.

صبحانه نون پروتئین با کره بادوم و موز بخور.

شبا شیرخشک بخور.

تخم مرغ آب پز،سیب زمینی آب پز، تن ماهی، سینه مرغ یا بوقلمون و...

پروتئین زیاد بخور، یه شب در هفته ام دوتا نودل باهم دیگه بخور.

کربوهیدرات هم مصرف کن ولی نه جوری که شکم در بیاری.

خوب میشی ولی ورزش همه تاثیرش زیاد و سریعه، مدلا با قد ۱۸۰ ۴۸ کیلو ان ولی جذابن🥲

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
خخخخ شما هم نکنه همشهری ما هستید😅؟

نه🥲🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من قدم ۱۶۰ وزنم ۵۰ همه میگن لاغری🚶‍♀️

منم ۱۵۹ ام وزنم ۵۵ دارم سعی میکنم ب ت برسم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.