2777
2789
عنوان

ساعت یک شده

110 بازدید | 19 پست

من خونم عین بمب ترکیده استراحت مطلقم و درد هم دارم نمیدونم چیکار کنم خیلی وضعیت بدیه شوهرم خونه نیست دلم براش میسوزه از بیرون بیاد کارای منو بکنه 

تمیز کار بیارین کمک کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چن هفته ایی؟کسب دور وبر نیس بیاد کمک؟یا اگه مشکل نداری کارگر بگیر

6 هفته هستم و خطر سقط دارم دیشب بدبختی مهمون اومده برام وگرنه خودم خونه رو عین دسته گل کرده بودم از دیشب دردم بیشترم شده 

تمیزشدن خونه برای هردوتونه دیگه  اشکال نداره اونم کمک کنه یه سوال تو استراحت مطلق اصلا نبا ...

من همه ی کارام رو خودم انجام دادم دیشب مهمون اومده یه عالمه شام درست کردم زیاده روی کردم امروز درد دارم نمیخوام وضعیتم بدتر بشه 

آره متاسفانه قبلاً سابقه ی سقط داشتم وضعیتم خیلی بده نمیدونم آخرش چی میشه لکه بینی دارم 

خدا بزرگه انشاالله که اتفافی نیفته 

جفت پایین نیست ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻