2777
2789
عنوان

موهای زائد

105 بازدید | 13 پست

سلام

برا موهای زائد دست پا تناسلی و زیر بغل کدوم روش بهتره؟ موم سرد یا گرم یا شمع و وکس؟؟

لیزر نگید چون فعلا نمیتونم برم🙄

میخوام قشنگ از ته بزنه همرو 

یه مدلش هست که بدون پارچس فقط میمالن رو پوست بعد میکنن اون اسمش چیه؟ بعد برا موهای بدنم کاربرد داره یا فقط موهای نازک مثل صورت؟؟

موم گرم و سرد و وکس همشون جوش زیر پوستی میارن. الانم پاهام نرفته. همون ژیلت.

حالا میان میگن ن اسکراب کنی فلان کنی. ولی ۹۹ درصد جوش میاره

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موم عربیه فک کنم اسمش

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اخه ژیلت از ته نمیزنه بعدم ضخیم میشه

ضخیم ک دیگ هست از اول. یا لیزر یا هیچی.

موم سرد و گرمو وکس و موم عرب هم زدم .  من ک جوش زدم. 

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

همه جوش نمیزنن احتمالا به شما نیوفتاده

اطرافیانم زدن همه و همشون اینجوری شدن.نمیدونم