2777
2789
عنوان

تجاوز

3985 بازدید | 101 پست

الان ک دارم تایپ میکنم خیلی میترسم کسی منو بشنایه یا هرچی

نمیدونم ار کجا شروع کنم خلاصه میگم بهتون

من سه تا پسر خاله دارم ک برادرن باهم

اون بچه بزرگشون خیلی خوبه 

ولی دوتای دیگه واقعا خیلی بیشعورن

من وقتی بچه بودم حدودا 7 سالم بود پسر وسطی خالم بهم سوپ. ر نشون میداد و دست مالیم میکرد و حتی یه بار میخواست تجاوز کنه آبجیم هم بچه بود نزاشت من برم اتاق(پسر خالم میگفت بیا شیرینی بدم بهت) ولی اون صحنه های سو. پر و اینا دقیقا جلو چشممه 

در کل بچگی خیلی بدی داشتم و بلوغ زودرس بودم و... 

الان مشکل اصلیم اینه با اینکه ب مامان احمقم گفتم اونا میخواستن بهم تجاوز کنن ولی بارم منو ب زور میبره جایی ک اونا هستن

اینم بگم من ازدواج کردم شوهرمم از وقتی اینارو دید ازشون بدش اومد

مامانمم پیش شوهرم نشست گفت اینا سوگند و میخوان و خواستگارشن اونم بدش اومده ازشون

الان دوباره تو یه موقعبت هستیم ک مامانم بازم ب زور کتک میخاد منو ببره خونه مامان بزرگم ک اینا هم هستن چیکار کنم من ب خدا میبینمشون اون صحنه میاد جلو چشمم😔😭

با زور و کتک؟.. مگه بچه این ؟قاطع و محکم بگین به هیچ وجه نمیاین

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر داری مامانت هنوز کتکت میزنه اولین قدم اینه که از مادرت دوری کنی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت